Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Gyerekek az ország házában

Gyerekek az ország házában
LigetPress

Pályázatot hirdet az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat gyermekintézmények számára a gyermekek világnapja alkalmából. A nyertesek részt vehetnek az ősszel a VIII. gyermek- és ifjúsági országgyűlés ülésén a Parlamentben.

Akár egyénileg, akár 20 személyes csapatokkal lehet, a korhatár: 8-18 év. A pályázat formája: a tervezett kérdések leírása és azok indoklása, legalább egy A4 oldal terjedelemben, elektronikus vagy postai úton benyújtva. A pályaművek beérkezési határideje: augusztus 3. Jelige: „Ha képviselő lennék…” Postacím: 1066 Budapest, Teréz krt. 24., vagy e-mail: Wendler.Baross@gyermekmento.hu. A nyertesek szeptember 7-ig értesítést kapnak. A pályázat kiírói kérik, hogy csak azok a személyek és intézmények pályázzanak, akik az előző években még nem vettek részt ezen a megmérettetésen.

A pályázatokkal kapcsolatos részletes információ a www.gyermekmento.hu weboldalon található: http://www.gyermekmento.hu/Tartalmak/Hirek/A-Nemzetkozi-Gyermekmento-Szolgalat-palyazati-felhivasa-a-Gyermekek-Vilagnapja-alkalmabol

Címkék