Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 3. Az év 124. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739406. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A 100. tanúsítványát vehette át a G Data

A 100. tanúsítványát vehette át a G Data
(Tudósítónktól)

Különleges díjban részesült a világ legrégebbi védelmiszoftver-gyártó közössége: a német G Data a 100. alkalommal szerezte meg a független AV-TEST víruslaboratórium tanúsítványát.

A díjat az intézet ügyvezető igazgatói és a tesztlabor vezetője adta át bochumi székhelyén a G Data igazgatótanácsának és a két alapítónak, Kai Figgének és Andreas Lüningnek. Az eseményen Guido Habich, az AV-TEST vezérigazgatója méltatta a régóta fennálló együttműködést: „Immár 30 éve a G DATA egyenértékű a megbízható vállalati IT- és fogyasztói pc-biztonsággal. Tesztelő intézetünk 2004-es indulása óta támogatjuk a G Data-t, tesztjeinkkel igazoltuk termékeik minőségét – hangoztatta a többi között..

G DATA 100. AV-TEST tanúsítvány

Sokan nem tudják, de a bochumi székhelyű G Data fejlesztette ki az első antivírus megoldást a világon, még 1987-ben. A vállalatnál ma 500 alkalmazott gondoskodik a vállalatok és otthoni számítástechnikai és informatikaieszköz-használók digitális biztonságáról. A biztonsági cég egyedisége, hogy a kutatási és szoftverfejlesztési részlegek is kizárólag Németországban működnek.