Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A dinó szíve sose fáj? – országos gyermekrajz-pályázat

A dinó szíve sose fáj? – országos gyermekrajz-pályázat
LigetPress

Még sokáig együtt! címmel hirdet országos rajzpályázatot alsó tagozatosok számára az egri Sanatmetal Kft., a WIWE mobil EKG gyártója. A szívdiagnosztikai eszköz „dínós” tv- és online bemutatójának központi üzenete a család, szeretet, gondoskodás, hosszú távú biztonság. E témakörökben várják december 5–20. között az ifjú művészek alkotásait, amelyeket értékes nyereményekkel jutalmaznak.

Szívdiagnosztikai okos-eszközének népszerűsítésére – a rajzpályázat alapjául is szolgáló – tv- és online kampányba kezdett az egri Sanatmetal Kft. A sztrók és a hirtelen szívmegállás kockázatának szűrésére szolgáló WIWE mobil EKG hivatása a megelőzés és egészségmegőrzés, hogy szeretteink egészségéről hosszú távon gondoskodhassunk. A kampány főszereplője, a kicsi dinó korosodó apukájának ajánlja a készüléket, amikor a papa a szívére panaszkodik.

A pályázatot alsó tagozatosok számára írta ki a gyártó a december 5-20. közötti időszakra, és osztályonként egy-egy rajzot vár. A pályázat feltételeiről és részleteiről a WIWE honlapján tájékozódhatnak, illetve a WIWE Hungary Facebook oldalán is nyomon követhetik a pályázat állását.

A Facebookon közönségszavazattal is kiválasztható majd egy egyéni alkotás. A fődíj 50 ezer forint a nyertes osztály számára, továbbá a tanári kar egy WIWE-készüléket kap ajándékba, hogy rendszeresen ellenőrizhesse szíve egészségét. Az eredményhirdetés január 15-én lesz.