Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 6. Az év 127. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739409. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Városliget kapujában – Ősszel is vár a Benczúr Hotel

A Városliget kapujában – Ősszel is vár a Benczúr Hotel
(Tudósítónktól)

Az ősz a családi rendezvények, a konferenciák főszezonja. Találkozzanak nálunk, a Benczúr Hotelben, a főváros legnagyobb, 3 csillagos szállodájában!

A Városliget kapujában, a világörökség részét képező Andrássy úttal párhuzamos Benczúr utcában található szálloda folyamatosan megújul: 160 szoba, 10 rendezvényterem (8 és 250 fő közötti befogadóképességgel), saját parkoló, à la carte étterem, bár és hangulatos kerthelyiség, ingyenes WiFi várja a hazai és a külföldről érkező vendégeket.

Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, megbízható és szakképzett személyzet, és modern technika garantálja az Önök sikeres üzleti megbeszéléseit és privát rendezvényeit, akár kizárólagos használattal 20–250 főig.

A Zsolnay étterem gazdag étel- és italkínálatában mindenki talál kedvére való fogást a hazai és a nemzetközi konyha kínálatából, csakúgy, mint a vegetariánus vagy a korszerű reformkonyha választékából.

A belváros szívétől néhány percnyi autóútra, a Városliget szomszédságában található Benczúr Hotel remek kiindulópont lehet Budapest felfedezéséhez. A csendes, családias szállodától pár percre található a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Széchenyi Gyógyfürdő és a Hősök tere. A kis földalattival Budapest számos nevezetességéhez eljuthatunk, így például a Szent István Bazilikához, a Magyar Állami Operaházhoz, az egykori Balettintézethez, a Párizsi Nagy Áruházhoz, a régi Zeneakadémiához, a Liszt Ferenc-emlékházhoz, a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumhoz, a Hősök teréhez.

Legyen a vendégünk! Várjuk Önt a Benczúr Szállodában! (x)

Cím:1068 Budapest, Benczúr utca 35.

Telefon: +36 1 479 56 50

E-mail: info@hotelbenczur.hu

Web: www.hotelbenczur.hu