Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 10. Az év 131. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739413. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Focivébére vetítők ajándékkal

Focivébére vetítők ajándékkal
Infovilág

Acer H7532BD.Szalay Balázs, az Acer Magyarország marketingvezetője munkatársunknak elmondta, hogy miközben a vetítőket kedvezményes áron kínálják, még hasznos ajándékokat is mellé csomagolnak. Így például az Acer aktív 3D-szemüvegét, amely a projektorok 2D/3D átalakító funkciójának köszönhetően a focibajnokság helyszínére „röpíti” használóját, aki aztán „nézhet, mint egy Imax 3D-moziban”. Miután a vetítéshez képbarát felületre is szükség van, professzionális vásznak is járnak a kiválasztott projektorokhoz. A részletek itt olvashatók, tessék kattintani! Érdemes fölkeresni az Acer Magyarország facebook-oldalát is, ahol nyereményeső várja a látogatókat; a főnyeremény egy házimozi-projektor.

A labdarúgó-világbajnokság alkalmából a következő vetítők mellé ad kiegészítőket a gyártó:

Acer H6510BD.

A kiemelkedő házimozi-élményt kínáló H7532BD jelű vetítőhöz Acer professzionális vászon és két aktív Acer 3D-szemüveg jár. A csúcsteljesítményű projektor kivételesen szép Full HD-megjelenítést kínál 3D-technológiával minden szinten: Blu-ray 3D, HDMI® 3D, NVIDIA 3DTV Player, DLP 3D ready True 24 Film funkció, akár 50000–1 kontrasztaránnyal.

Kivételes házimozi-élménnyel ajándékozza meg használóját a H6510BD vetítő is, amelyhez két Acer aktív 3D-szemüveget ajándékba kap leendő gazdája. A gyártó szerint a gép ragyogó FullHD-felbontást kínál 3000 Lumen fényerővel, meghosszabbított lámpa-élettartammal. Kompatibilis: Blu-ray 3D, HDMI 3D, NVIDIA 3DTV Player, DLP 3D ready. A kontrasztarány akár 10000–1.

Acer P1373WB.Éles képek, óriási fényerő, tökéletes megjelenítés jellemzi a P1373WB jelű vetítőt, amihez ajándékként profi Acer-vászont csomagolnak megvásárlásakor. A készülék WXGA-felbontású és 3100 Lumen fényerővel lövi a képeket a vászonra. A beépített DLP 3D ready technológia a filmek és játékok 3D-s megjelenítését szolgálja. USB-n keresztül közvetlenül is elindíthatók/lejátszhatók a tartalmak. Emellett energiatakarékos, akár 75 százalék mértékben.

Acer X1373WH.Aki már kipróbálta, állítja, hogy fantasztikus megjelenítést produkál a X1373WH jelű vetítőgép – akár prezentációról, filmről van szó. A focivébé alkalmából ajándék jár mellé: a gyártó professzionális vetítővászna. A készülék WXGA-felbontást és 3000 Lumen fényerőt kínál. Filmek és játékok 3D-s megjelenítésére beépített DLP 3D ready technológia szolgál. Lámpájának élettartama akár 10 ezer óra – az Acer Eco projection segítségével. A Dynamic Black funkcióval 13 000–1 a kontrasztarány. (x) 

Címkék