Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kétmilliárd dollár a tét a Xeroxnál

Kétmilliárd dollár a tét a Xeroxnál
Infovilág

A tervezett célok elérése végett Ursula Burns szerint három fő területre kell összpontosítaniuk. Szélesíteni kell a szolgáltatási palettát és üzleti szolgáltatásokká kell formálni minél több fejlesztést az oktatás, a közlekedés, a szállítás és az egészségügy területén. Ez utóbbi kapcsán mutatták be a napokban Amerikában a Medicaid Management Information System szoftveres megoldást, amely segít az egészségügyi dolgozóknak abban, hogy kiszűrjék a többi közt a gazdasági visszaélésekre utaló próbálkozásokat.

Burns szerint folytatni kell az innovációs beruházásokat a dokumentumkezelési megoldásokat érintően. Ezen a területen az outsourcingra, a munkafolyamatok automatizálására és a mobilizáció iránti igény erősítésére összpontosítanak.

A technológiai elsőség megőrzését is célként jelölte meg a Xerox elnök-vezérigazgatója, aki úgy látja, hogy a nyomdaiparban a jövőben is a személyre szabott nyomtatás lesz a meghatározó. Ennek ismeretében a Xerox víz nélküli és tintasugaras nyomtatás lehető legszélesebb kínálatával igyekszik a kiszolgálni a nyomdaipari vállalkozások igényeit.

Címkék