Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 8. Az év 129. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739411. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Holdviola nyerte a T-Home pályázatát

A Holdviola nyerte a T-Home pályázatát
Infovilág

A T-Home új ajánlatai bevezetésével együtt hirdette meg a különleges nyereményjátékot. A játékos kedvű internetezők február közepétől bő egy hónapon keresztül erre az oldalra feltölthették – a Freddie Mercury által 1986-ban a Népstadionban is elénekelt – „Tavaszi szél” című népdalt a saját elképzeléseik szerint.
 
Nem volt egyszerű dolguk a kiválasztáskor a zsűri tagjainak: Zsédának, Kollár-Klemencz Lászlónak (Kistehén) és az eredményhirdetésről hiányzó Novák Péternek, miután sok kitűnő produkciót láthattak. Az egyik legszebb magyar népdalt nagyon eredeti módon „tematizálták” a vetélkedő résztvevői és valóban érdekes, szép, egyedi produkciók születtek.

A legjobb pályázók értékes nyereményekkel lehettek gazdagabbak, sőt a T-Home reklámfilmjében együtt szerepelhettek a Queen egykori énekesével is. Az ismertség, tetszés, aktivizálás és újszerűség tekintetében igen sikeres játékra több mint ezerháromszáz videó érkezett, s körülbelül tizennyolcezer netező szólt hozzá, mintegy háromszázezren szavaztak. 

A  győztes videókat ezen az oldalon lehet megtekinteni  a játékkal kapcsolatos egyéb tartalmakkal együtt.

Címkék