Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 4. Az év 125. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739407. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Xerox Phaser 3100: nyomtat és illatosít is

Xerox Phaser 3100: nyomtat és illatosít is
Infovilág

Egyedülállóan sokoldalú tulajdonságokkal ruházta fel a Xerox a Phaser 3100S és a Phaser 3100X többfunkciós lézernyomtatóját. Az automatikus dokumentumadagoló gyorsítja a nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási teendőket, így a kis létszámú  vállalkozásoknak hatékony támogatást kínál a napi munkában. A 250 lapos papírtálcának köszönhetően a papírfeltöltésre sem kelljen folyamatosan odafigyelni. A nem sok helyet foglaló multifunkciós készülék csendeswn működik. A könnyen áttekinthető kezelőfelület révén mindkét gép vezérlése is igen egyszerű.

A Phaser 3100 MFP a leggyorsabb eszközök között szerepel kategóriájában, így a nyomtatásra várakozás csökkentésével munkaidő takarítható meg. A4-es méretben 20 oldalt képes egy perc alatt kinyomtatni. A készüléket ellátták USB direkt csatlakozóval, ami egyszerűsíti a nyomtatást és szkennelést akár egy USB-memóriakártyáról is. Ez a funkció nem csupán kényelmes, hanem időtakarékos is azoknak, akik állandó mozgásban vannak. Az energiatakarékos, Energy Star minősítésű többfunkciós nyomtató olyan különleges nyomatok készítésére is alkalmas, mint a vízjelek, naptárak, amiket 600×600 dpi-s felbontásban tud előállítani.

A Xerox fejlesztői egyedülálló ötlettel a Phaser 3100-as masinákat opcionálisan választható aromafilter-dobbal is ellátták, így a gép nem csupán a munkáját végzi el, hanem ha a használó szeretné, az irodai kellemes levegőjéről is gondoskodik. Ötféle illat választható hozzá, és a készülék ventilátora elé helyezett szűrőn át kellemes illattal árasztja el a helyiséget.
Bővebben a termékről itt.

Címkék