Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 4. Az év 125. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739407. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Felfedezőtúra az Operaház labirintusában

Felfedezőtúra az Operaház labirintusában
Infovilág
Milyen lehet akkor az Operaházban lenni, amikor nincs előadás? Vagy amikor a színpadon nagy a sürgés-forgás, mert mindenki az esti előadásra készül? Hol készülnek a díszletek? Milyen lehet egy hatalmas papírra festeni, igazi operaházi ecsettel, olyannal, amivel a díszleteket is festik? És vajon hol vannak az Operaházban azok a titkos helyek, ahová az esti előadás nézőinek tilos a bejárás?

A válaszokat és még sok más érdekességet is megtudhatnak az operáról és az Operaházról azok a szülők és gyerekek, akik részt vesznek május 8-án a három felfedező túra valamelyikén. Az indulási időpontok: 11, 12 és 13 óra. Találkozási hely az Operaház előcsarnoka.

A felfedező túrát az Operaház műszaki igazgatója és egy-egy meglepetésvendég vezeti. A belépés ingyenes, de a  csoportok korlátozott létszáma miatt csakis előzetes jelentkezés  alapján tudják fogadni a részvevőket. A Magyar Állami Operaház vezetősége éppen ezért kéri a túrák reménybeli vendégeit, hogy regisztrációs emailjükben mindenképpen jelezzék: a család hány gyermekkel szeretne részt venni a látogatáson.

Címkék