Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 13. Az év 134. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739416. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Diplomatavadászok – sorozat a Duna TV-ben

Diplomatavadászok – sorozat a Duna TV-ben
Infovilág

Gubik Ági, Szűcs Kinga és Sallai Nóra.A film a harmincas éveiket taposó három barátnőről szól. Nóra (Gubik Ági) jól szituált, elegáns nő, aki egy óriási céget vezet, rengeteg külföldi partnerral. A munkában céltudatos, kreatív, pontos, ám a magánéletében sajnos, már nem ilyen sikeres és magabiztos. Van egy féltestvére, akivel nehezen találja meg a közös hangot, ugyanis Dia (Labancz Lilla) teljesen más karakter, mint ő: a tini lányok mentalitásával rendelkező, felelőtlen, ámde szerethető, huszonnégy éves fruska.

Nóra egyik barátnője, Eszter (Szűcs Kinga) éppen válik. Házassága ugyanis tizenhárom év alatt teljesen kihűlt. Egyedül maradt tizenegy éves kislányával, és úgy érzi, mintha elvesztené lába alól a talajt. Ő egyébként egy rendezvényszervező céget vezet, ami rengeteg idegeskedéssel, feszültséggel jár. Most éppen feng-shuival kísérletezik, hogy újra megtalálja helyét a világban.

A kis társaság tagja Rebeka (Sallai Nóra), aki rendre megkeveri mindannyiuk életét. A kétdiplomás, három nyelvet beszélő cserfes, szőke restaurátor lány mindig rosszul választ férfit, és sorra csalódnia kell. A sorozat attól a ponttól indul, amikor Rebeka megelégeli ezt, és kijelenti: „harminchárom vagyok, és nem leszek fiatalabb.” A kissé lökött lány egy hirtelen ötletből úgy dönt, diplomata férjet fog magának. Az akcióba belerángatja barátnőit is, akik ennek sokszor nem örülnek, de végül mindig segítenek neki.

Már ennyiből is látszik, hogy a film (szerencsére!) nem véráztatta krimi. Az alkotók szerint a vígjáték a Jóbarátok, a Melrose Place vagy a Saint Tropez-i szerelmek mintájára a humoros párbeszédek, abszurd helyzetek és drámai fordulatok filmje lesz heti 45 percben, HD-minőségben.

További szereplők még: Csizmadia Gergely, Csonka András, Gruben Lilien, Magyar Bálint, Miller Zoltán, Oberfrank Pál, Szakács Tibor, Várnagy Katalin. A forgatókönyvet Szélesi Sándor, Szkurka Szilvia és Fekete Fruzsina írta, az operatőr Mayer Zoltán.

Címkék