Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 5. Az év 126. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739408. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Rajzpályázat a dohányfüst nélküli életért

Rajzpályázat a dohányfüst nélküli életért
Infovilág

A dohányfüstmentes életet népszerűsítő Help-program rajzpályázatot hirdet általános és középiskolás diákok számára. A technikát rád bízzuk, festhetsz temperával, rajzolhatsz zsírkrétával, sőt, számítógépen is elkészítheted a képet. A lényeg, hogy egy álló formátumú A/4-es méretű (210×297 mm) papírra dolgozz. Ha számítógéppel készíted a képet, A1-es méretű 300dpi felbontású munkákat várunk.

Küldd el a képet postán a következő címre: Próbakő Kommunikáció, 1025 Budapest, Törökvész út 3./a.
Írd rá a borítékra: Help - Rajzpályázat a dohányfüstmentes életért. Vagy fényképezd is le, netán szkenneld az elkészült képet és küldd el (legföljebb 300 KB-os méretben) az info@probako.hu címre.

A pályázatokat beérkezési sorrendben feltöltjük a  Help Facebook-csoportjának oldalára, ahol megnézhetik és véleményezhetik az ismerőseid is. Érvényes pályázatnak csak az a munka minősül, amit postai úton és e-mail-ben is elküldesz nekünk. A pályázatok beérkezési határideje: június 1., éjfél.

A legjobb három kép készítőjének iskolájába a Help stábja ellátogat. Az egész napon át tartó rendezvényen a Help sátránál megmérheted a szén-monoxid szintedet, és a hasznos tanácsok mellett értékes ajándékokkal lehetsz gazdagabb. A döntőbe jutott tíz alkotást nagy méretben kiállítjuk június 19-én, a múzeumok éjszakáján Budapesten, a Help Street Art rendezvényén.
 
A három nyertest a HELP csapata választja ki; a döntőbe bejutott tíz alkotásból egyet a Facebook-közösség szavazathat meg. A szavazás módja igen egyszerű: a Help Facebook-csoport képgalériájában megjelenő fotókra a képek alatti ’Like’ (magyarul: ’Tetszik’) gombra kattintva lehet voksolni.

Címkék