Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. április 30. Az év 121. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739403. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Navigáció: TomTom Start a négyzeten

Navigáció: TomTom Start a négyzeten
Infovilág

Az új készülék tartalmazza a továbbfejlesztett sávasszisztenst, ami összetett csomópontoknál könnyíti az eligazodást. Jól átláthatóan mutatja az adott útszakaszon található sávokat, azt, hogy a jármű vezetője melyik sávot válassza a nyugodt és folyamatos haladás céljából.

Az éppen vezetni tanulók és azok, akik most először használnak műholdas navigációt, bizonyára nagy segítségnek veszik majd az utcanevek hangos beolvasása funkciót, ami még komfortosabbá teszi a navigációs eszköz használatát, nem vonja el a figyelmet az útról.


A TomTom Start2 RDS-TMC közlekedési információk fogadására is képes. Minden közlekedési incidens pontosan megjeleníthetővé válik a készüléken, valamint az is, hogy az egyes forgalmi események miatt mennyi késésre számíthatunk az adott útvonalon. Ha szükséges, a készülék akár rögtön új útvonalat is tervez számunkra, így gondoskodik a pontos célba érésről.

Az útvonaltervezés megkönnyítése céljából a TomTom Start2 egyszerűsített menürendszere két alapvető navigációs funkciót kínál: a «navigálást» és «a térkép böngészését». A választható „StartSkin” tokokkal a készülék személyre szabható.


A lehető legpontosabb menetidő-meghatározás végett a TomTom IQ Routes technológiája valódi, már mért sebességadatok alapján, az adott napszakra jellemző forgalmi és menetidő-adatok szerint kalkulálja ki a leggyorsabb és legmegbízhatóbb útvonalat, időt, pénzt és üzemanyagot takarítva meg a használóinak.

A könnyű, kompakt kivitelű, kilenc centiméter képátlójú, érintőképernyős kijelző jóformán alig foglal helyet. Az Európa térképpel ellátott TomTom Start2 április végén jelenik meg a magyar kínálatban.

Címkék