Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 4. Az év 125. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739407. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Mobil szélessáv: a világ leggyorsabb 3G-hálózata az Ericssontól

Mobil szélessáv: a világ leggyorsabb 3G-hálózata az Ericssontól
Infovilág

Peder Ramel, a "3 Scandinavia" társaság elnök-vezérigazgatója kijelentette: „Mi vezettük be elsőként a 3G-technológiát Skandináviában, és most mi kínáljuk elsőként a világ leggyorsabb 3G-hálózatát. Skandináviai előfizetőink kifinomult használók: nagyok az igényeik a mobil szélessávú szolgáltatások területén. Az Ericsson fejleszti tovább a hálózatunkat, hogy megfelelhessünk ezeknek az igényeknek és előfizetőinket csatlakoztathassuk, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak éppen – egy városi irodában-e vagy egy vidéki házikóban.”

Az Ericsson és a „3 Scandinavia” közötti hároméves szerződés része a meglévő 3G-hálózat HSPA Evolution kapacitásnövelése először 42, majd 84 Mb/mp-re, valamint egy új WCDMA/HSPA rádió-hozzáférési hálózat a 900 MHz-es frekvenciasávon. Ezen túlmenően az Ericsson IP-alapú optikai és mikrohullámú felhordó hálózatot és támogatási szolgáltatásokat is kínál. A telepítés már ebben a negyedévében megkezdődik. 


A „3” vállalat Skandinávia egyetlen tisztán 3G mobil szélessávú hálózatüzemeltetője, amely Svédországban és Dániában végzi tevékenységét. A 3 Scandinavia a globális „3” csoport tagja, amely 10 országban több mint 25 millió előfizetővel rendelkezik. A 3 Scandinavia a hongkongi Hutchison Whampoa Ltd (60 %) és a stockholmi Investor AB (40 %) vegyes vállalata. A vállalat rendelkezik engedéllyel 3G-hálózat üzemetetésére Norvégiában is.

Címkék