Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 4. Az év 125. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739407. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Xerox DocuMate 742: nagy teljesítményű, sokoldalú szkenner

Xerox DocuMate 742: nagy teljesítményű, sokoldalú szkenner
Infovilág

Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. irodai üzletágának igazgatója elmondta: „A DocuMate 742 számos irodai feladatot képes ellátni gyorsan és nagy mennyiségben. A készülék egyforma szkennelési sebességet kínál színes és fekete-fehér oldalak esetén is. A sokoldalú eszköz különböző méretű és súlyú dokumentumok kezelésére alkalmas, így például plasztikkártya-igazolványokat vagy vastagabb dokumentumokat is beolvashatók vele.”

A DocuMate 742 Ultrasonic Double Feed Detection alkalmazásának köszönhetően rosszul behelyezett vagy összetűzött dokumentumok szkennelése közben sem maradnak ki oldalak. A kis méretű műanyag kártyák és a nagyobb dokumentumok is könnyen betölthetők az automatikus dokumentumadagolóba és visszakereshető PDF-be vagy más dokumentumkezelői programba, például Xerox DocuShare-be vagy Microsoft SharePointba szkennelhetők.

A Visioneer OneTouch technológia révén a készülék használói egy gombnyomásra szkennelhetnek az előre kiválasztott helyre és az automatikusan alkalmazott gyakran használt fájlformátumban, számos beállítási lépést megtakarítva ezáltal, ugyanis kilenc programozott beállításban szkennelhetők dokumentumok a használó által megadott felbontásban, színben, méretben, formátumban a kívánt mappába, mindössze egy gomb megnyomásával. A berendezéshez járó csomag tartalmazza a Nuance OmniPage Pro, a Kofax VRS, az EMC QuickScan Pro Demo, a Visioneer OneTouch Technology és a TWAIN szoftvereket, valamint a hitelesített ISIS és WIA meghajtókat.

A Xerox DocuMate 742 szkenner a dokumentumokat azonnal kereshető PDF-fájlba szkenneli, és egy gombnyomásra elküldi a Visioneer által támogatott ECM-alkalmazások bármelyikébe (Xerox DocuShare, ScanFlow Store, Docuware, Microsoft SharePoint, Kofax Ascent Collection Server, EMC Captiva QuickScan Pro, FileBound, Laserfiche) és/vagy nyomtatókra, hálózati tároló rendszerekbe.

Címkék