Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Gyakornokokat vár a Magyar Telekom

Gyakornokokat vár a Magyar Telekom
Infovilág

A Telekom gyakornoki programra aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, felsőoktatásban tanuló olyan diákok jelentkezhetnek, akik főiskolai szintű diplomát adó (BSc vagy BA), valamint egyetemi szintű diplomát adó (MSc és MA) képzésen vesznek részt. Az 5 hónapos, gyakorlatorientált képzés lehetőséget nyújt arra, hogy a diákok Magyarország legnagyobb telekommunikációs cégénél végezzék el a kötelező szakmai gyakorlatot.

"Célunk, hogy friss tudással gazdagítsuk a céget – mondta a Telekom gyakornoki programról Somorjai Éva humán erőforrás vezérigazgató-helyettes. – Szeretnénk megismerni azokat a fiatalokat, akik a felsőoktatásban tanulnak, legyenek akár másod-, harmadévesek vagy végzősök. A Telekom gyakornoki program sikerét mutatja, hogy már tizenharmadszor hirdetjük meg és a legutóbbi, szeptemberben indított programra több mint 500 hallgató jelentkezett. Cégünk vonzó a fiatalok számára, hiszen a telekommunikáció ma a legizgalmasabb és legsikeresebb iparágak egyike. Az ország piacvezető vállalataként büszkén mondhatom, hogy a Telekom a legjobb hely, ahol a fiatalok megmutathatják, mire képesek."

A hallgatók számára a Telekom gyakornoki program heti 20 órás elfoglaltság. A gyakornokokkal részmunkaidős, határozott idejű munkaszerződést köt a vállalat, 2 hónapos próbaidővel. A gyakornokok havi bruttó 75 ezer forintot kapnak, amely a próbaidő letelte után széles körű béren kívüli juttatási csomaggal bővül.

A Telekom gyakornoki program első három hete adott szakterületen való érdemi és tartalmas munkavégzésre készít fel. Ezt követően a gyakornokok konkrét, projekt-szerű feladatokban vesznek részt a különböző funkcionális területeken. Minden gyakornoknak van egy mentora, akik azontúl, hogy segítenek a beilleszkedésben, rendszeres visszajelzést adnak és a készségek fejlesztésében is jelentős szerepet játszanak.

A Telekom gyakornoki program 2010. február 1-jén kezdődik és június 30-ig tart. Jelentkezés az adatok, önéletrajzok feltöltésével november 20-ig a karrier.telekom.hu oldalon. A pályázók január 20-ig kapnak értesítést.

Címkék