Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 6. Az év 127. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739409. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

T-Mobile Mobil TV: új csomagok, akciós árak

T-Mobile Mobil TV: új csomagok, akciós árak
Infovilág

A T-Mobile előfizetői a telefonálás és a mobilinternetezés mellett számos tv-csatorna teljes adását is nézhetik az arra alkalmas mobiltelefonnal. Elemzők szerint a mobiltévézés a jövőben az egyik legdinamikusabban fejlődő terület lesz, és a szolgáltatás elterjedését a kiszámítható feltételek és az igény szerint választható díjcsomagok segíthetik. A múlt egy évben a T-Mobile Mobil TV szolgáltatására előfizetők száma is érezhetően nőtt, és a piacvezető mobilszolgálató az ügyfélszám növekedését szeptembertől új díjcsomagokkal és kedvezményekkel ösztönzi. 

Szeptember 1-jétől újdonságként választható a Közszolgálati csomag és az alkalomszerű tévézést kínáló Napi csomag is. Szintén holnaptól a meglévő Mobil TV Alap csomagra (14 tv-csatorna) előfizetők változatlan díj ellenében négyszer többet, az eddigi havi 10 óra helyett 40 órát tévézhetnek. Sőt, a havi díjban foglalt 40 órányi keret felhasználását követően érvényes túlforgalmazási díj is hatodára csökken, és ez a kedvező díj érvényes az újonnan bevezetésre kerülő Közszolgálati és Napi csomagban is.

A T-Mobile 2009. szeptember 1-jétől akciós jelleggel lehetővé teszi, hogy a Mobil TV szolgáltatást arra alkalmas készülékkel rendelkezők 1 napig ingyen kipróbálhassák. Azoknak, akik első alkalommal aktiválják a Napi csomagot, az első napon 5 órán át nem kell fizetniük a csomagban foglalt tv-csatornák adásaiért.

A Mobil TV szolgáltatás  a hazai lakosság jó hetven százalékának lakóhelyén elérhető szélessávú T-Mobile-hálózaton vehető igénybe jó minőségben; lehet tévézni az EDGE-hálózattal lefedett területeken is. 

A részletekről itt bővebben.

Címkék