Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tóth Bori új márkáját olasz óriáscég építi

Tóth Bori új márkáját olasz óriáscég építi
Infovilág

Jó egy évig tartott piackutatás, elemzés és stratégiai tervezés előzte meg azt a kiválasztási folyamatot, aminek az eredményeként az olasz magánszemélyek által alapított befektetői társaság, az Ice Holding SpA. a divatipart, Magyarországot és Tóth Borit választotta. Az olasz cég fő profilja a nehézipar, de a múlt években erőteljes profilbővítésbe kezdett, így ma már illetékességükbe tartozik az ingatlan, a nemzetközi kereskedelem és mostantól a divatipar is. Az Ice Holding SpA éves árbevétele eléri a 800 millió eurót. A magyarországi befektetés tervezése közben az Alfa-Con Tanácsadó Iroda segítette az olasz cég munkáját.

Dr. Becser Balázs, az Alfa-Con Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a rendkívül hosszú kiválasztási folyamat eredményeként az olaszok a tehetséges magyar tervező, Tóth Bori mellett döntöttek. A pénzügyi befektetés célja olyan, jellegzetesen magyar márka kialakítása, amelyik széles termékskálájával, piac- és vevőorientáltságával, folyamatosan terjeszkedő üzletpolitikájával a hazai után a nemzetközi piacon bolthálózat kiépítésével kíván megjelenni.

A beruházással a hazai divat az eddiginél jobban beleilleszkedhet az ipari értékláncba. A fogyasztókra szabott termékszerkezet, a minőségi kereskedelmi gyakorlat és a jobb menedzselés hozzájárul a belső versenyképesség erősödéséhez.

Tóth Bori őszi-téli business-look kollekciója és októberben a budapesti Operaház tőszomszédságában, a Hajós utcában nyíló üzlete már az olaszok tőkebefektetésének köszönhető.

Címkék