Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Valamennyi foci Eb-helyszínre indít járatot az LH

Infovilág

A Lufthansa 800 ülőhellyel támogatja a Müncheni Airport Center 2. terminálja előtt felállított Airport Arenát. A labdajáték rajongói ingyen beléphetnek a területre, s valamennyi meccset élőben követhetik a 19 négyzetméteres LED-falon kivetítve. A müncheni reptéri aréna az egyetlen a német légikikötők között, amely így lehetőséget ad az utasoknak a szurkolásra.

Az esemény idejére 2. terminál is focimezbe öltözik. Minden az EB-ről szól: a poggyászfeladásnál és a kapuknál szőnyegek hívják fel a figyelmet a sporteseményre, a monitorok, a reptéri tv-hálózat kivetítői és a Lufthansa jegyautomaták kiszolgáló személyzete is az Eb színeibe öltöztek. Az utasok beszállás előtt még bemelegíthetnek a beszállókapuk előtt felállított csocsóasztaloknál, majd a repülőgépen is minden a bőrlabdáról szól: a meccsek időbeosztásai elérhetőek a fedélzeten terjesztett kiadványokban, ráadásul a foci-szendvicsek és EB-bonbonok járulnak hozzá a hangulat fokozásához.

A Lufthansa nem csupán a nézők utaztatásáról gondoskodik: a légitársaság a hivatalos szállítója a német válogatottnak. Az otthon maradóknak pedig felüdülés lehet az eredményekről és kulisszatitkokról beszámoló honlap, ahol a meccsek kimenetelére is tippelhetnek.

A Lufthansa természetesen a magyar focirajongókra is gondolt: a légitársaság támogatja a budapesti Millenáris Parkban és az Orczy kertben található Eb-klubokat, ahol a német válogatott meccseire kilátogatók ajándékot kapnak a Lufthansatól.

Címkék