Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 10. Az év 131. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739413. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Férfiaival csábítja Svájc a hölgyeket a focivébé elől az alpesi köztársaságba

Férfiaival csábítja Svájc a hölgyeket a focivébé elől az alpesi köztársaságba
Infovilág
Már el is készült a csábító reklámfilm, amelyben néhány jó vágású fiatalember kedves egyértelműséggel hívja a szebbik nemet kellemes időtöltésre, kikapcsolódásra Svájcba, ahol aztán a lányok és asszonyok kedvükre barangolhatnak a fejedelmi hegyóriások között, hódolhatnak a finom csokoládék és fűszeres sajtok iránti szenvedélyüknek, vagy shoppingolhatnak a világ talán legfényesebb pénz- és bevásárlóutcáján, a zürichi Bahnhofstrassén.

A Schweiz Tourismus reklámfilmjének fő üzenete: „Kedves hölgyeim, töltsék a világbajnokság idejét ott, ahol a férfiak kevesebbet foglalkoznak a futballal és annál többet önökkel!“ A hölgyek számára készített kampány máris elkezdődött. Aki az utazási döntése előtt szeretné megnézni a reklámfilmet, megtalálja a Schweiz Tourismus honlapján: www.MySwitzerland.com.

Svájc természetessége és identitástudata persze a világbajnokságra készült reklámfilmben is megjelenik. A svájci alkalmi modellek – köztük a jelenlegi Mister Svájc, Renzo Blumenthal,  aki eredetileg földművelő, és imádja a focit (!), nagyon szeret síelni és motorkerékpározni – jellegzetes svájci foglalkozásokat testesítenek meg. Ennek megfelelően egy-egy sportos hegymászó, jó kötésű alpesi pásztor vagy egy jóképű felvonókezelő mosolyog a képernyőről. A filmnek már az első vetítés alkalmával óriási sikere volt. A premier előtti vetítésen, a Brandenburgi kapunál tartott berlini szilveszteri ünnepségen, több mint 1 millióan üdvözölték lelkendezve a reklámfilmet.

A hölgyek mostantól számtalan vonzó nyári ajánlatcsomag közül válogathatnak a www.MySwizterland.com honlapon, hogy még könnyebb legyen elmenekülniük a futball-világbajnokság elől.

 

Címkék