Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. április 29. Az év 120. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739402. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Veritas-termékek világpremierje Budapesten

Infovilág
“A Veritas az új termékcsomaggal megőrizte technológiai piacvezető szerepét a Windows platformon, és a cég továbbra is törekszik szerepének megtartására” – bemutatóját a Veritas közép-európai termékmenedzsere.

VÁLTOZÁSOK A VERITAS TERMÉKSTRUKTÚRÁJÁBAN

Az esztendő első újdonságai:

– Veritas Backup Exec v10 Linux/Unix-megoldással
– Storage Exec v5.3 (előzőleg StorageCentral)
– Replication Exec v3.1 (előzőleg Storage Replicator)

Az újításoknak köszönhetően e szoftverek egyetlen rendszerbe integrálhatók, így segítségükkel az eddigi legátfogóbb adatkezelés valósítható meg.

Veritas Backup Exec v10 for Windows Servers: a legnépszerűbb, Windows platformon működő mentési megoldás legújabb, 10-es verziója, a 9.1-et váltja. Az új változat a nagy teljesítményű agentekkel és opciókkal, minden eddiginél gyorsabb és rugalmasabb mentést tesz lehetővé szerverekre, munkaállomásokra, noteszgépekre egyaránt; ezentúl már Linux- és UNIX-szerverekre is.

Újdonság a Central Admin Server Option – központosított kezelés több, különálló Backup Exec médiaszerver egyidejű konzolos felügyeletére. Tökéletesített job-kezelés, az eddiginél megbízhatóbb működés, hatékonyabb hardvererőforrás-használat, finomított skálázhatóság, átláthatóbb és központi monitoring, reporting.

A Veritas vezető szakemberének állítása szerint a szoftver fontos jellemzője “a leggyorsabb diszkalapú mentés és visszaállítás”. Kiemelt figyelmet érdemel a nagy teljesítményű adatvédelem 32 és 64-bites távoli Linux- és UNIX-szervereken egyaránt. – Teljes, inkrementális és differenciális mentés és visszaállítás a Red Hat Advanced Server 2.1, a Red Hat Enterprise Linux AS, ES, WS 3.0, a SuSE Linux 8.0, 8.1, 8.2, a SuSE Linux Enterprise Server 8.2, 9.0, a Solaris (SPARC) 8,9 és a Solaris (Intel) 8,9, VMware GSX 3.1 verzión.

“Lánykori nevén” StorageCentral-ként ismerte a szakma a most bejelentett utódot, a Storage Exec v5.3-at. A szoftver segít a vállalatok tárolási forrásait és kapacitását a lehető legoptimálisabb szinten tartani. Használatával radikálisan csökken a mentés és a visszaállítás időtartama. Mindezt valós idejű kvóta kiosztással, a nem üzleti jellegű fájlok mentésének a megakadályozásával, rugalmas mentési szabályzattal teszi. Részletes tárolókapacitás-jelentő rendszerével rövid idő alatt felmérhető a vállalat tárterületének teljes állapota.

További új tulajdonságok: teljes integráció a Backup Exec rendszerekbe, a vadonatúj SmartLink technológia segítségével; informatív adminisztrátori konzol használata; teljes Microsoft Windows Veritest minőségtanúsítás; még könnyebb telepítés.

A Replication Exec v3.1 elődjét a szakemberek Storage Replicatorként ismerhették. A Veritas Replication Exec a folyamatos adatvédelemre szolgál úgy, hogy IP-kapcsolaton a távoli telephelyekről a központi adattárolóra menti az adatokat, miáltal csökkenthető a mentési hardver-, média- és adminisztrációs költségeket is. A SmartLink Technológia segítségével a Replication Exec is a már meglévő Backup Exec rendszerbe integrálható.

Mindazok, akik ennél többre kíváncsiak, részletes tájékoztatást találnak az új termékekről a www.veritas.com/products webcímen.

Címkék