Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 14. Az év 135. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739417. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Microsoft DVR-s DVD-felvevő az LG Electronicstól

Infovilág
Az LG LRM-519 magasra teszi a lécet a DVD-felvevők robbanásszerűen növekvő piacán. Ez az első, 160 gigabájtos merevlemez-meghajtóval és DVD-felvevővel ellátott konvergencia-termék, amely elektronikus programvezérlőt (EPG-t) és PC-kapcsolatot használ a Microsoft technológiájának alkalmazásával.

Az LRM-519 a DVR DVD-felvevővel együtt számos, különféle digitális szórakoztatási lehetőséget kínál: kiemelkedő digitális multimédia-élményt és zökkenők nélküli kapcsolatot teremt a Windows XP-re épülő és a Windows XP Media Center Edition 2005-öt futtató PC-khez, lehetőséget ad a zenék, képek és videofilmek lejátszására az otthoni hálózat használatával. Az LG LRM-519 képes MPEG, WMA és WMV, MP3 fájlok, valamint JPEG képek lejátszására és megjelenítésére a tévékészüléken. A támogatott hálózati kapcsolatok a beépített Ethernet és a Wi-Fi (802.11a/g). Ez a vezeték nélküli kapcsolat 4–5-ször gyorsabb, mint a 802.11b, így lehetővé teszi az EPG vezérlőadatok nagysebességű fogadását.

Az LG LRM-519 tartalmazza a Microsoft integrált EPG-szolgáltatását is. Ez a programvezérlő egyesíti a több forrásból származó (kábeltévés, műholdas vagy földi televíziós) csatornák kezelését. A vezérlő lehetővé teszi a kedvenc tévéprogramok kényelmes megkeresését, rögzítését és megtekintését. A 160 GB-os belső merevlemezen akár 160 óra hagyományos analóg televíziós program tárolható. A DVR használatával a programok a merevlemezről DVD-re (DVD-R/RW, DVD+R/RW, kétrétegű DVD+R) írhatók, tovább növelve az eszköz alkalmazkodóképességét a kedvenc programjukat rögzíteni kívánó felhasználók igényei szerint. Az élő tévéadások rögzítésére szolgáló 90 perces átmeneti tároló háromszor nagyobb rugalmasságot kínál más adatforrás megtekintéséhez, mint a többi gyártó termékei. A felhasználók a DVR-rel rögzített tévéprogramokat magukkal vihetik Portable Media Center eszközeiken is.

A termék támogatni fogja a PlaysForSure logo programot is, amelyet azért hoztak létre, hogy segítse a Win XP-s géppel rendelkezőket az együttműködő eszközök, valamint online zene- és videoáruházak megkeresésében. A logót látva a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy az adott letölthető vagy előfizetéses zenei vagy filmes tartalom működni fog.

A 3Com bemutatta az ágazat első, kis- és középvállalkozásokra méretezett, konvergencia-képes Power Over Ethernet kapcsolóját. A kedvező árú és egyszerűen használható 3Com® Baseline Plus kapcsoló révén a kis- és középvállalkozások gyorsan és egyszerűen telepíthetik az IP-telefonokat az új üzleti alkalmazásokhoz és csökkenthetik a költségeket.
A Baseline Switch 2226-PWR Plus a 10/100-as és Gigabit kapcsolók az egyedülálló, weben keresztül konfigurálható, vállalati célokra kifejlesztett Baseline Plus Switch termékcsaládjának legújabb, kifejezetten a kis- és középvállalkozásokra méretezett árral és jellemzőkkel rendelkező tagja.

Címkék