Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 6. Az év 127. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739409. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Intel virtuális focibajnokság a pesti Árkád üzletközpontban

Infovilág
A 16 2,8 GHz-es Intel Pentium–4 Hyper Threading processzoros gépen napközben bárki gyakorolhatja a játékot és élvezheti a új technológia nyújtotta előnyöket, a gyorsaságot és a kiemelkedő teljesítményt. A versenyzők az Electronic Arts UEFA Euro 2004-es focijátékkal mérkőznek meg, mely olyan valószerű jelenetekkel rendelkezik, mint a kiosztott sárga lap esetén lökdöső és méltatlankodó játékosok, vagy az éljenző közönség. Ezt a rendkívül életszerű grafikai élményt az érdeklődők zökkenőmentesen élvezhetik az új Intel processzorok segítségével.

A délutánonként rendezett bajnokságokon a versenyzők összemérhetik tudásukat, sőt, értékes nyereményeket is nyerhetnek, többek között az Intel ajándékaként egy angol nyelvoktató szoftvert. Eközben a zajló portugáliai foci EB eredményeit a vásárlóközönség valós időben kísérheti figyelemmel a bevásárlóközpontban több helyütt elhelyezett eredménykijelző táblákon és monitorokon. Az eredménykijelző PC-ket szintén Intel Pentium 4 2,8 GHz Hyper Threading processzorok hajtják meg.
A számítógépes játékok mellett egyéb programok is várják a közönséget.

Kialakítottak egy Centrino-övezetet, ahol 5 Intel Centrino mobile technológiával ellátott számítógépen lehet kipróbálni a vezeték nélküli internetezés egyedülálló élményét. A „kötetlen” számítógép-használat élményéhez a Wiera adja a hozzáférést. A Centrino-technológiát bemutató noteszgépek teljesítményben sem hagyják magukat legyőzni, hiszen hordozható videóvágó berendezésekként is megállják a helyüket. Több hasonló témájú bemutató és továbbképzés is várja a helyszínen érdeklődőket. A megvágott anyagokat két projektor is vetíti az esemény helyszínén.

További, nagy érdeklődésre számot tartó program a „Beckham frizurasarok”, ahol a népszerű sztár vállalkozó kedvű rajongói kedvencük aktuális vagy éppen múltbéli hajkompozícióit próbálhatják ki. A Cosmopolitan Virtual Hairdresser szoftver, mely szintén Intel Pentium 4 2,8 GHz Hyper Threading processzoron fut, képes modellezni, hogyan milyen valaki a sztár hajkölteményeivel. A digitális élményen túl, a rajongók akár Beckham-frizurával is hazatérhetnek, hiszen az ügyes kezű fodrászok bármelyik frizurát a gyakorlatban is megvalósítják.

A hagyományos foci kedvelői sem unatkoznak majd a rendezvényen, őket várja a csocsóbajnokság.

Címkék