Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 3. Az év 124. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739406. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

...és én téged el nem hagylak

...és én téged el nem hagylak
B. Mezei Éva

Nehéz letenni Greer Hendricks és Sarah Pekkanen „...és én téged el nem hagylak” című új, izgalmas regényét. Az első oldalak után még csak egyszerű féltékenységi történetre számít az olvasó. Ám a továbbiakban kiderül, ennél sokkalta bonyolultabb a történet. (Nyitó képünk forrása: youtube.com)

A hátborzongató regény főhőse két nő. Vanessa, az elhagyatott feleség és a tíz évvel fiatalabb, csinos új arajelölt, Nelli. A gyönyörű Nellie készül az esküvőre a gazdag, jóképű üzletemberrel, Richarddal. A férfi imádja. Ha elutazik, folyamatosan telefonon, sms-ekben biztosítja őt szerelméről. Richard igazi álomférfi : karizmatikus, gondoskodó, figyelmes, tökéletesnek látszik.

Nelliere, aki most még óvónőként dolgozik, gondtalan jövő vár. Óriási házban, nagyvilági közegben fog élni, többé majd nem kell dolgoznia. Az elhagyatott Vanessa tíz évvel idősebb, szegény. Nénikéjével lakik együtt szerény körülmények között. Alkoholproblémákkal küzd. Éppen elveszti eladói állását, amikor megtudja, hogy volt férje, Richard eljegyzett valakit.

Ezek után legfontosabb célja, hogy találkozzék Richard menyasszonyával. Ez nem egyszerű, mert Richard igyekszik megakadályozni, s Nellie sem szeretné.

Féltékenység vagy őszinte aggódás? Miért üldözi az elvált feleség a volt férj új menyasszonyát?

A lassan kibontakozó történet igazi pszichodráma, egy házasság története. Egy olyan kapcsolaté, amelyben a feleség teljesen elveszti önazonosságát, feladja önmagát, megváltozik a személyisége, azonosul azokkal az elvárásokkal, amelyeket a férje kíván.

Miért lesz belőle unalmas feleség? Miként döbben rá, hogy a férje manipulálja? Miért segíti, hogy a férje új szeretőt találjon? Sikerül-e megmentenie az utódát az ágyban attól, hogy hasonló csapdákba besétáljon?

Azért, hogy megtudjuk, véghez viszi-e Vanessa a tervét, el kell olvasnunk az Alexandra Kiadó érdekfeszítő, új regényét, amely tele van váratlan fordulatokkal.