Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 15. Az év 136. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739418. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Negyedszer nyert Business Superbrands díjat a magyar ABB

Negyedszer nyert Business Superbrands díjat a magyar ABB
(Tudósítónktól)

Tizenegyedik alkalommal az idén ült össze a független szakemberekből álló 24 tagú bizottság, amely az ABB márkát, az automatizálás és energetika területén vezető svéd–svájci ABB hazai leányvállalatát, az ABB Kft.- t – 2015 óta egymást követően – negyedszer is érdemesnek találta a Business Superbrands védjegy viselésére.

Az ABB úttörő technológiák vezető fejlesztője és szállítója az energetikai termékek, a robotika és hajtások, az ipari automatizálás és az energetikai hálózatok területén. Ilyen termékeket kínál világszerte a közüzemi energiaszektorban, az iparban, a közlekedésben és az infrastrukturális szektorban működő vevőknek. Az innovációban több mint 130 éves múlttal rendelkező ABB napjainkban az ipari digitalizálás jövőjét formálja két értékajánlatával: az elektromos energia eljuttatása az erőművektől a fogyasztóig, illetve az ipari vállalatok automatizálása a természeti erőforrások kitermelésétől a késztermékek gyártásáig.

Az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű- és energiaszektorban. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a kiváló minőséget szimbolizáló védjegy, a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat díjazza.