Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Korlátlan mobilnet-napok a Telekomnál

Korlátlan mobilnet-napok a Telekomnál
Infovilág

Az internet szabadságával ajándékozza meg minden havi díjas mobilinternet ügyfelét a Telekom február 16–19. között. A különleges kedvezmény háttere, hogy a Telekom azon a hétvégén ügyfelszolgálati rendszereit bővíti és fejleszti.

Február 16-án 22 órától várhatóan február 19-én nap végéig a telefonos, online önkiszolgáló felületek és a Telekom mobilalkalmazás nem lesz elérhető, valamint az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket.

Azok, akiknek éppen ezeken a napokon fogyna el a díjcsomagjában vagy forgalombővítő opciójában foglalt adatmennyisége, nem tudnának tovább mobilinternetezni, így a Telekom inkább azt a megoldást választotta, hogy belföldön szabad és korlátlan mennyiségű mobilnettel látja el ügyfeleit erre az időszakra.

Zavartalanul működnek ugyanakkor bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, így a Domino-feltöltés személyes csatornákon, a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások.

Az ügyfélszolgálati rendszereken végzett munkálatok miatt a Telekom javasolja ügyfeleinek, hogy számláikat banki átutalással vagy csekkbefizetéssel a postákon fizessék be.

Címkék