Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Imike tolószéke a tét

Imike tolószéke a tét
Infovilág

Imike, a kétéves, életvidám kisfiú az Újszegedi Gyermekgyógyászati Klinika lakója. Jelenleg épp tolószékkel tanul közlekedni. Neuroblastomája (rosszindulatú idegrendszeri daganata) volt, ennek következtében deréktól lefelé kicsi teste béna. Édesanyja egyedül neveli, az államtól kapott csekély összegből, sajnos, nem telik saját tolószékre. Az anya kézben hozza - viszi mindenhová a kisgyermeket. Szegedtől 45 km-re laknak ahonnan nem megoldott a kezelésekre bejutásuk nagyvárosi kórházba. Így szinte állandóan a kórházban vannak.

A közgyógyos tolószékre várni kell, a Mátrix Közhasznú Alapítvány célul tűzte ki, hogy Imike eddigi kemény megpróbáltatásokkal teli életét könnyebbé, elviselhetőbbé tegye. Az alapítvány segítséget kér, mindennemű támogatás a kisgyereké és édesanyjáé.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalának a száma: 13600; az automata bejelentkezése után az alapítvány kódját, a 22 –est kell tárcsázni. Sms formájában a 13600 -as számra kell küldeni a 22 -est. Egy-egy hívás vagy üzenet 500 forintot ér. A hívószám valamennyi szolgáltató hálózatából elérhető.


A Mátrix Alapítvány hivatalos számlaszámára – 11735005-20510350  – átutalt összeghez a közlemény: „Imike tolószéke”; a pénzt a család maradéktalanul megkapja.

Az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg ugyancsak a családot illeti; az utalás közleménye: „Imike tolószéke".

Bárki adójának az 1 százalékával Imikét és súlyos problémával küszködő többi kisgyermeket és családot támogathatja. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát kell megadni.