Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Előre megtervezhető szökés

Előre megtervezhető szökés
Tóth Tibor

Ezzel a szökéssel azonban senki nem kerülhet a szenzációt ígérő lapok főoldalára, ehhez a szökési tervhez bárki csatlakozhat következmények nélkül. Miről van is szó ilyen talányos bevezető után? február utolsó napján újra lesz „Szökjön ki egy fürdőbe!”-akció.  A hónap utolsó szerdáján a napon a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére akár ötven százalékos kedvezményekkel is várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket hazánk sok fürdőjében.

Az akciónak köszönhetően az átlagosnál több ember számára válik elérhetővé a testi-lelki regenerálódás, amire azért is van nagy szükség, mert a többség csak lót-fut egész nap, nem hagy magának időt a feltöltődésre, pedig aki az ellazulásban kellő gyakorlatra tesz szert, megőrzi testi-lelki egyensúlyát, megelőzheti a betegségeket.

Az ellazulásnak számos lehetősége közül alighanem a fürdőzés a leghatékonyabb. A meleg vizű gyógy- és termálfürdők olyan komplex módját adják a kikapcsolódásnak, amelyet a szervezet is hálásan fogad. Február utolsó napján sok fürdőben fél áron válthatók belépőjegyek, számos létesítmény masszázs- és szauna-szolgáltatásokat is kínál 50 százalékos kedvezménnyel. Érdemes előre tájékozódni a fürdőszövetség weboldalán arról, hogy az országban mely létesítmények, milyen szolgáltatásokra érvényesítik a kedvezményt.