Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A legszebb karácsonyi ajándék: az egészség

A legszebb karácsonyi ajándék: az egészség
(Munkatársunktól)

Egyre szélesebb körben ajánl megoldást az egészségmegőrzésre és bajmegelőzésre a WIWE mobil EKG-szívdiagnosztikai eszköz itthon és külföldön egyaránt. Az egyszerű használat, a meghökkentően szép külső és bizonyítottan klinikai minőségű kiértékelés csak növeli az eszköz népszerűségét.

Az egri Sanatmetal Kft. szívdiagnosztikai terméke, mely a sztróke, szívritmuszavar és hirtelen szívmegállás kockázatának becslésére szolgál. Azért, hogy a készülék és a használatához párosított okostelefonos alkalmazás a lehető legpontosabb adatokkal szolgálhasson, a gyártó folyamatosan fejleszti a WIWE algoritmusát. Ekként az eddiginél is kifinomultabb hangolású lett a véroxigénszint-mérő, a szívciklus-klasszifikálásnál csökkent az értékelés túlérzékenysége az esetleges zavaró tényezőkre, és (orvosoknak sokat mondó szavak következnek!) lehetővé vált a kamrai bigeminiás mérések kiértékelése, továbbá még pontosabbá vált a kamrai heterogenitás (KH) meghatározása a magas szívritmusú esetekben. Mindezeken túl valós idejű szívritmus-meghatározó modult kapott a készülék, aminek továbbfejlesztésével minden eddiginél pontosabbá váltak a mérés közben kijelzett szívritmus értékek.

Itthon nem csupán a lakosság használja az egri vállalkozás egyedülálló termékét. Klinikákon, gyógyászati üzletekben, háziorvosoknál, Apple-boltokban találkozhat vele a páciens, továbbá sportegyesületek (Magyar Birkózó Szövetség, Magyar Ökölvívó Szövetség, Magyar Súlyemelő Szövetség, Magyar Kézilabda Szövetség, Magyar Úszószövetség stb.) is kaptak belőle.

A gyártó Sanatmetal Kft. véleménykutatásának eredménye: a használók két százalék híján elégedettek a termékkel.

A WIWE nemzetközi ismertsége is növekszik, megjelent az EU-országokban, az Apple, a Telekom, a Vodafone boltjaiban.

Nagy-britanniai forgalmazója nemrég nagyszabású WIWE-bemutatókat tartott a szigetországban. Külön említést érdemel a Community Care Live, amely az egyesült királyságbeli szociális ellátásban dolgozók ezreit mozgatta meg a magyar innováció révén.

Az egri cég (miként lapunk is hírt adott róla) a kicsiket is igyekezett bevonni a „WIWE-hangulatba”: országos rajzpályázatot hirdetett a család, a gondoskodás, a biztonság témakörében. Mostantól osztályonként nem csupán egy, hanem több rajz is beküldhető december 31-ig. A pályamunkákat a közönség szavazatai értékeli a Facebookon.

Az egészségmegőrző és életmentő készülék a karácsonyi kínálatban is megjelent: december 15–18. között a gyártó – mintegy ajándékként – tetemes árengedménnyel kínálja.

Címkék