Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 2. Az év 123. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739405. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Újító törekvéseket segít az InnoMax-díj

Újító törekvéseket segít az InnoMax-díj
(Tudósítónktól)

Ismét meghirdette az Invitech Solutions a népszerű hazai innovációs seregszemlét. Az Invitech InnoMax-díj célja, hogy érdemi támogatással segítse megvalósítani azokat az ötleteket, amelyekkel javíthatók életünk, mindennapjaink.

A nyolcadik alkalommal az idén kiírt megmérettetésen – a Business, a Nonprofit és civil – kategóriában lehet pályázni. A nevezési határidő: október 31. Kapott már elismerést lakóházak felhő alapú energiafelügyeleti rendszere, közösségi bűnmegelőzési program, az orvos–beteg kommunikációt segítő, mesterséges intelligencia alapú chat-alkalmazás, továbbá olyan nemes célok megvalósulását is segíthette már a pályázat, mint a kamaszok lelki elsősegély-szolgálata vagy az elveszett gyerekek felkutatása.

Az üzleti infokommunikációs megoldásszállító, az Invitech célja a pályázatban is tükröződik: az itthon kitalált ötleteket lehetőség szerint, minél nagyobb arányban sikerüljön is megvalósítani. Tavaly 160 nevezés érkezett, és volt pályázó, aki 2 millió forint összegű támogatást kapott fejlesztéseihez. Az Invitech Solutions egyébként a pénzügyi támogatás mellett, a szakmai konzultáció lehetőségét is felajánlja a nyerteseknek.

A pályázati kiírások az Invitech honlapjáról és blogjáról is letölthető, utóbbin egyébként számos más, a pályázathoz is hasznos szakmai anyag tekinthető meg.