Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Hetvenöt autójával segíti a győri EYOF-ot az Audi

Hetvenöt autójával segíti a győri EYOF-ot az Audi
Infovilág

A győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) hivatalos járműszállítójaként összesen 75 járművel, köztük Audi A3, A4, Q7 és Volkswagen Multivan modellekkel járul hozzá hazánk első olimpiai eseményének sikeréhez.

Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a július 23–29. között rendezendő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál egyik helyszíneként szolgáló Audi Aréna előtt ma hivatalosan átadta Borkai Zsoltnak, Győr polgármesterének azoknak az Audi-modelleknek a kulcsait, amelyekkel a motor- és járműgyártó vállalat támogatja az egyedülálló győri sportverseny-sorozatot.

„Öröm a számunkra, hogy négykarikás modelljeink a fesztivál teljes ideje alatt segítik a vendégek eseményhez méltó, magas színvonalú szállítását” – hangoztatta Kössler.

Borkai polgármester hangoztatta, hogy az Audi Hungaria gyémántfokozatú támogatóként magas minőséget képviselő szponzora az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak, amely a tehetséges fiatalok európai léptékű megmérettetése. „Biztos vagyok benne, hogy az EYOF nemcsak Győr és Magyarország, hanem az Audi jó hírét is elviszi a versenysorozaton részt vevő ötven országba.”