Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 6. Az év 127. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739409. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Vodafone+Logiscool – nagy digitális kaland

Vodafone+Logiscool – nagy digitális kaland
(Tudósítónktól)

Digitális fejtörők és izgalmas logikai feladatok várják május 26-án a 3–6. osztályos diákokat Magyarország első digitális csapatversenyén, a „nagy digitális kalandon”.

Az országszerte 23 helyszínen megrendezendő versenyre május 14-én éjfélig jelentkezhetnek háromszemélyes csapatok. A Logiscool Digitális Tudásért Alapítványa és a Vodafone Magyarország által működtetett digitaliscsalad.hu oldal csapatversenye az ország 23 helyszínén, azonos időpontban, május 26-án 14,30-kor kezdődik. Az online feladatok megoldásához szükséges internet-kapcsolatot a Vodafone szolgáltatja.

A diákcsapatoknak kerek egy óra áll a rendelkezésükre, hogy a digitális világgal, a logikus, algoritmikus gondolkodással, illetve az internet-biztonsággal kapcsolatos izgalmas, játékos küldetést teljesítsék. Korcsoportonként az ország legjobb tíz csapatának tagjai értékes nyereményben részesülnek. Tabletek, okosórák, VR-szemüvegek és fejhallgatók mellett a szervezők részvételi lehetőségeket sorsolnak ki a gyermekek számára a Logiscool egyhetes, nyári, digitálistudás-fejlesztő táborába.

A csapatok május 14-én éjfélig jelentkezhetnek itt.