Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megnyílt a beontrips online utazási portál

Megnyílt a beontrips online utazási portál
(Tudósítónktól)

A hazai utazási szolgáltatók piacán egyedülálló vállalkozás a vásárlók által egyszerűen összeállítható és testreszabott utak azonnali online foglalását teszi lehetővé. A beontrips.com utazási portál magyarul és angolul kínálja világra szóló ajánlatait.

Az új hazai startup vállalkozás, a Beontrips ötvözi a repülőjegy- és szállásfoglaló oldalak legjobb szolgáltatásait. Újszerű térképes utazástervezője segít az utazni vágyóknak, hogy egyszerűen és saját maguk állíthassák össze a teljes, akár földrészeket átfogó utazásukat. Az ajánlatokat a web-áruházakéhoz hasonló, könnyen használható felületen, bizonytalansági tényezőket kizárva tanulmányozhatják a reménybeli ügyfelek. A széles körű kínálat jelen időben követi a piaci ajánlatokat, így mindig az aktuálisan elérhető legjobb árú csomagokra lehet lecsapni. A cég magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálata gondoskodik az esetleges járatváltozások, módosítások megkövetelte ügyintézésről.

Orosz András ügyvezető tudósítónknak elmondta: a beontrips.com már a nyitáskor 90 ezernél több szálláshely és több száz légitársaság aktuálisan elérhető ajánlatait tartalmazta, ekként akár az egész világra összeállíthatóak egyedi utazások.

A magyar alapítók által létrehozott vállalkozás mögött hazai és külföldi befektetők állnak. A Beontrips meghatározó szereplővé kíván előlépni a közép-kelet-európai térség digitális utazási irodái, utazási oldalai sorában. A cég az utazási irodáktól törvényileg megkövetelt valamennyi biztosítással és engedéllyel rendelkezik.

(A szerk. megj.: Célszerű és még inkább használóbarát lenne a reményes vállalkozás – miután kétnyelvű –, ha jobban szétválasztaná a magyar és az angol nyelvű tartalmat, mert a portálon járván, meglehetős egyveleggel találkoztunk…)