Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

135 047 új Hyundai-t értékesítettek 3 hónap alatt Európában

135 047 új Hyundai-t értékesítettek 3 hónap alatt Európában
Infovilág

135 047 autó. Ennyi új Hyundai modell talált gazdára Európában 2017 első három hónapjában, mely közel 7%-os növekedést jelent tavalyhoz képest.

 

„Frissített modell portfóliónknak köszönhetően új szegmensekben is vonz ügyfeleket a Hyundai, ezen kívül az új generációs i30 család is felénk fordítja a figyelmet. Mindez segíti törekvéseinket, hogy a Hyundai Európa első számú ázsiai autómárkája legyen.” - mondja Thomas A. Schmid, a Hyundai Motor Europe ügyvezetője. „A Hyundai Európában értékesített modelljeinek 90% -át ezen a kontinensen terveztük, teszteltük és gyártottuk. A márka erősödésének kulcsfontosságú pillére az európai igények megismerése, amit értékesítési sikereink is bizonyítanak.”

http://hyundai.hu/images/models/tucson/360/675/ex-640_4.png

A Hyundai fiatal termékcsaládjában a legidősebb modell is maximum kétéves. Az európai sikereket az i20, az új generációs i30 és a Tucson népszerűsége eredményezi.

 

Élénkül az érdeklődés az Ioniq modellek iránt is, mely több európai országban kaptt elismeréseket, és elsőként a világon kínál háromféle környezetbarát hajtásláncot ugyanabban a karosszériában (hibrid, tisztán elektromos és plug-in hibrid változatban).

Képtalálat a következőre: „hyundai ioniq phoenix orange”

 

 

A közeljövőben bővül az i30 modellcsalád a kombi és a nagy teljesítményű N változatokkal. Előbbi szépségén túl rendkívül hasznos, 600 litert meghaladó csomagtartó méretével nyűgözi le a vásárlókat.  

 

 

 

Bemutatjuk hamarosan a vadonatúj B szegmensben induló SUV modellünket, a Hyundai Kona-t, mely újabb mérföldkő lesz a márka életében Európában. Ezzel együtt 2012-ig 30 új vagy megújult modellt dobunk piacra.