Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Samsung-újdonság: Galaxy S6 edge+

Samsung-újdonság: Galaxy S6 edge+
Infovilág

A Galaxy S6 edge+ a 4 gigabájtos RAM-mal – miként a bemutatón elhangzott – a vetélytársai között a legizmosabb számítási teljesítményt nyújtja, miáltal használói élvezhetik a gördülékeny párhuzamos feladatvégzést, az üzenetek nyomon követését, a közösségi hálózatok és a legjobb grafikájú játékok használatát.

Az egyszerű és biztonságos mobilfizetési szolgáltatás használatát segíti a KNOX, az ujjnyomat-ellenőrzéssel és a digitális jelszógenerálóval ellátott, az MST (biztonságos mágneses átvitel) és az NFC (rövid hatótávú kommunikáció) technológiákkal is kompatibilis Samsung Pay minden eddiginél közelebb hozza a pénztárcák nélküli világot.

Az 5,7 colos Quad HD Super Amoled kijelző – eddiginél mélyebb –kontrasztja és nagy részletgazdagsága révén a legfiatalabb Galaxy meghökkentő multimédia-képességeket mutat. A bemutatón a  többi között elhangzott, hogy készülék „Steady Video” funkciója digitális képstabilizációval szavatolja a menet közben rögzített videó éles, eleven képét mind az elő-, mind az hátlapi kamerahasználat alkalmával. A Galaxy S6 edge+ készülékkel 4k felbontású videó is rögzíthető és az élő közvetítésre is alkalmas. A telefonról azonnal élő Full HD kép közvetíthető akár egy személynek, egy csoportnak, vagy a YouTube Live segítségével szélesebb közönségnek is: egy YouTube-link révén bárki okostelefonon, pc-n vagy okostévén követheti az edge+ által közvetített képet.

A Galaxy S6 edge+ a Samsung gyors vezetékes és vezeték nélküli töltési technológiáját használja. Az eszköz támogatja a SideSync alkalmazást, amely vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal is biztosítja a PC és az okostelefon tartalmainak integrációját. Az automatikus felismerésnek és az ultragyors telepítésnek köszönhetően a felhasználók azonnal kapcsolódhatnak Samsung eszközükkel a pc-jükhöz vagy tabletjükhöz.

A gyártó által kifejlesztett kamera-rendszer előnye a többi között a „gyorsindítás” (a „home” gomb kétszeri megnyomásával a kamera 0,6 másodpercen belül elindul), továbbá az automatikus, valós idejű, nagy dinamika-tartományú (HDR) funkció, a okos optikai képstabilizátor (OIS).

A Galaxy S6 edge+ mostantól 32, illetve 64 gigabájtos tároló kapacitású változatban világszerte kapható – arany platina és fekete zafír színben.

Címkék