Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

AcerNAV-applikáció: netkapcsolat nélkül is

AcerNAV-applikáció: netkapcsolat nélkül is
Infovilág

Zavaró lehet általában az okostelefonra telepíthető navigációs rendszerek esetében, hogy a használatuk megköveteli a folyamatos online módot, ezáltal adathasználati és roaming költségekkel kell számolni. Az Acer mindezt figyelembe vette az AcerNAV fejlesztésénél, a megoldása: a térképek közvetlenül a használó készülékén tárolódnak, csupán a GPS-lapka működik navigálás közben. Az AcerNAV a TomTom térképeihez csatlakozik, két éven át ingyenes frissítési lehetőséggel, amíg az app fut a Liquid-eszközökön. A térképek elkülönítve tölthetők le, regionális csomagokban, így csak azt kell a használónak letöltenie, amire szüksége van, ráadásul tárhely is spórolható (microSD kártya).

A TomTom-nak köszönhetően az AcerNAV-használók elegáns 3D térképnézetekhez is hozzáférnek, miáltal még hatékonyabb navigációs élmény garantálható. E nézet révén felfedezhetik és megismerhetik a világ csodálatos épületeit, ami nagy segítség az utazás részleteinek megtervezésében.

A navigálás közben a TripAdvisor POI (Points of Interest – Érdekes Pontok/Helyek) adatbázisa gondoskodik arról, hogy a szoftver használója ne maradjon le egyetlen fontos, vagy érdekes köztes látnivalóról, hasznos helyről, pontról se. Az AcerNAV minden jogosult használó számára ingyenes

Az Acer folyamatosan dolgozik azon, hogy bővítse az AcerNAV opciós kiegészítők listáját. A következő hónapokban a használók új kiegészítőket vehetnek majd igénybe a legmaradandóbb navigációs élmény elérése végett. Készül már az Acer–TomTom közös fejlesztésű, valós idejű közlekedés-monitorozás, mely tartalmaz minden olyan hasznos úti információt, amire egy autósnak szüksége lehet, továbbá a fixen telepített traffipaxok poziciójáról is tájékoztató figyelmeztetést küld.

Az AcerNAV minden Liquid Jade-, Liquid Z500- és Liquid E700-tulajdonos számára ingyenes – a frissítésekkel együtt. Az alkalmazást előre telepítik az új készülékekre.

A máris elérhető térképek: Albánia, Andorra, Ausztria, Belorusszia, Benelux-államok, Bosznia és Hercegovina, Brunei, Bulgária, Ciprus Gibraltár, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Fülöp-szigetek,Görögország, Hongkong, Horvátország, Indonézia, Ír Köztársaság, Koszovó, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Macedónia, Makaó, Malajzia, Magyarország, Málta, Moldávia, Montenegró, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália,  Románia, Spanyolország, Szingapúr, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Tajvan,Thaiföld, Törökország, Ukrajna.

Címkék