Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Egyenletes Wi-Fi csatlakozás az otthon minden pontján

Egyenletes Wi-Fi csatlakozás az otthon minden pontján
Infovilág

A ZyXEL WRE6505 Wireless AC750 Range Extender a „vakfoltokat” megszünteti, ekként növeli az otthoni vezeték nélküli hálózat kiterjedtségét. Az egész lakásban, családi házban élvezhetővé válik a gyors és megbízható video streaming és web-böngészés laptopon, tableten, okostelefonon.

Az eszköz a Speed- és Range Boost módokkal a zavartalanul működő optimális teljesítményt és lefedettséget kínálja. A Speed Boost jellemző bekapcsolásával a leggyorsabb sebesség érhető el, a Range Boost funkció a lakás több pontján egyszerre használt eszközök egyenletes csatlakozását támogatja.

A ZyXEL WRE6505 kompatibilis minden jelenlegi 802.11 a/b/g/n routerrel és hozzáférési ponttal, a jeleket pedig a kevésbé forgalmas 5 GHz sávot használva továbbítja az egyenletes forgalom eléréséhez. Kiegészítő funkcióként a beépített LED lámpák három színben (piros- jó, bordó-jobb, zöld- legjobb) jelzik a kapcsolat és a lefedettség erősségét. A lámpák a telepítés optimálisabb helyét is megmutatják, miáltal installációs folyamat is egyszerűvé válik.

.

Címkék