Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 21. Az év 142. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739424. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Onlinet-siker: magyar ügyfélszolgálati megoldás kurd nyelven is

Infovilág

Mostanáig az Onlinet csak kuvaiti és jordániai partnerein keresztül vett részt iraki megrendelések teljesítésében. Nemrég kedvező változás történt: partneri kapcsolatot alakított ki egy helyi rendszerintegrátor céggel, s ezáltal közvetlenül is megvetette lábát az országban, ekként hozzájárulhat az iraki ügyfélszolgálatok modernizálásához, a vállalkozások, a gazdasági élet fellendítéséhez is.

A teljesen magyar tulajdonú cég ügyfélhívó szoftvereinek eddig is létezett arab nyelvű változata, mely igen népszerű a Közel-Keleten, különösen a pénzügyi, távközlési és kormányzati szektorban. Az Irak északi részén élő kurd lakosságra való tekintettel az Onlinet – új partnerével vállvetve – elkészítette és adaptálta kurd nyelvűre is a rendszereket, hogy ezzel is segítse az új, modern technológiák terjedését Irakban.

Lukács Tamás.„Egy sor nehéz gazdasági helyzetben lévő országban elfogadták már a közreműködésünket, nyitottak az általunk fejlesztett ügyfélirányító rendszerek iránt. A ruandai, tanzániai, marokkói, egyiptomi és ugandai sikerek után most Irak is lépett ebbe az irányba” – mondta Lukács Tamás, az Onlinet ügyvezető igazgatója.

Az Onlinet Group Európa egyik vezető ügyfélhívó- és interaktív információs megoldások gyártója, szállítója. Ügyfelei között megtalálhatók a pénzügyi, telekommunikációs, kiskereskedelmi, egészségügyi, állami, oktatási és turisztikai szektor jeles szereplői. A cég közvetlen képviseletet működtet hat országban és disztribúciós hálózatot üzemeltet négy földrészen. Rendszereit világszerte több mint 1200 ügyfélszolgálaton használják. 

Címkék