Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Vonaton érkezik a mikulás

Vonaton érkezik a mikulás
Infovilág

A Gyermekvasút közönségét december 3-án, szombaton és december 4-én, vasárnap várják a télapó és krampusz-kísérői. A mikulás útközben beszélget a gyermekekkel, majd megajándékozza őket egy-egy csomaggal. A Hűvösvölgyben, az állomás előtti téren krampuszok köszöntik az oda érkezőket, akik közös játékban, körtáncban és éneklésben is részt vehetnek. A mikulás vonatára indulás előtt az állomás pénztárában lehet menetjegyet váltani. További információ: www.gyemekvasut.hu

A MÁV-Start Zrt. Nyíregyháza-Sóstó állomásra indít különvonatot december 3-án, szombaton. A mikulás-járaton a gyermekekkel együtt utazik a télapó is, a zenét a Boróka-együttes szolgáltatja, és a gyerekeket megajándékozzák. A program részeként az utasok a Sóstó Zoo-ba is ellátogathatnak. A különvonat december 3-án 8,07-kor indul a Budapest Nyugati pályaudvarról, a visszaérkezés 19,45-kor várható. A vonatra a Budapest-Nyugati pályaudvaron, Kőbánya-Kispesten, Monoron és Szolnokon is felszállhatnak az utasok. A program részletei a MÁV-Start honlapján www.mav-start.hu weboldalon találhatóak.

Télapó expressz indul a Vasúttörténeti Parkba, december 3-án, szombaton és december 4-én, vasárnap. A különjáratot egy „mikulásruhába” öltözött gőzmozdony vontatja a Nyugati pályaudvarról, a parkban pedig egy felejthetetlen ünneppel várják az ide érkezőket. Az Orient Csarnokban a GRIMM-BUSZ SZÍNHÁZ mikulásműsorával várják a gyermekek a mikulást, aki egy ünnepi díszben pompázó hajtányon érkezik majd, hogy minden gyermeket egy mikuláscsomaggal ajándékozzon meg. További információ: www.mavnosztalgia.hu. 

 

Címkék