Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Audi Hungaria: gyárbővítés, alapkőletétel

Infovilág

Tizennyolc éve készülnek az Audi márka kiváló minőségű termékei az Audi Hungariánál. A jelenlegi motorgyártás és járműszerelde mellett a győri vállalat teljes gyártási folyamatot lefedő autógyárrá bővül: a karosszériagyár, a lakkozóüzem és a járműszerelde mellett az újonnan vásárolt 200 hektárnyi területen présüzem is épül. A vállalat összesen több mint 900 millió eurós beruházást tervez a gyár bővítésére. 


Az új lakkozóban a fedőlakkozó területén száraz leválasztással keringetett levegővel csökken az elhasznált levegő mennyisége. Ezzel a módszerrel a szén-dioxid-kibocsátás akár a felére csökkenhet. Különösen korszerű szennyvíz-tisztítási eljárás alkalmazásáról is szó van: biomembrán-technológia minimalizálja a szennyvizet, a vízigényt és a veszélyes hulladékokat. 


A vállalat a győri térség legnagyobb és legvonzóbb munkaadójaként hosszú távon 2100 új munkahelyet teremt. Ez 300 munkatárssal több, mint az eredetileg tervezett létszám. Így a jövőben mindösszesen több mint 15 000 ember megélhetését segíti az Audi Hungaria. 

Címkék