Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Cisco-partnerdíjak tizedszer – két kitüntetést a Magyar Telekomnak

Cisco-partnerdíjak tizedszer – két kitüntetést a Magyar Telekomnak
Infovilág

„A Cisco múlt heti San Franciscó-i partnerkonferenciáján egy magyarországi vállalat is átvehette a Cisco legmagasabb szintű nemzetközi díjainak egyikét, amelynek nyerteseit több mint 60 000 partner közül választják ki” – mondta Vass Gábor, a Cisco Magyarország partnerkapcsolati  vezetője. A Magyar Telekom és leányvállalata, a KFKI Zrt. a múlt évek folyamatos innovatív munkájának elismeréseként érdemelte ki a díjat, amivel számos technológia – köztük az együttműködéses rendszerek, a vezeték nélküli hálózatok, az adatközponti megoldások és az új IPTV-technológiák – hazai elterjesztésében és alkalmazásában vállalt kimagasló szerepet.  A Magyar Telekom mindezekért „Az év partnere” díjat is átvehette a magyarországi díjkiosztó ünnepségen.A 2009. év további hazai díjazottai:

„Az év nagyvállalati partnere” címet a tavalyi évhez hasonlóan a S&T Unitis Magyarország Kft. kapta. Az S&T a többek között a vezeték nélküli rendszerek és az IT biztonsági megoldások terén meglevő magas szintű szakmai felkészültségét kamatoztatva valósított meg több sikeres projektet  az év során.

“Az év kis- és középvállalati partnere” kategória díjazottja az 99999 Informatika Kft. Az 99999 e piaci szegmens informatikai igényeit megértve több területen ért el jelentős szakmai sikereket, így többek között a nevéhez fűződik a régió egyik első Cisco Nexus 5000 alapú adatközponti megoldásának bevezetése, illetve több sikeres szállodaipari projekt.

“Az év disztribútora” címet az Ingram Micro Magyarország kapta, amely a kedvezőtlen  gazdasági környezet ellenére is növekedést ért el a Cisco értékesítések terén. A vállalat kiemelkedő teljesítményt ért el a piaci igények kiszolgálásában, a többi között a megfelelő raktárkészlet-gazdálkodásnak, a megbízható kiszolgálásnak és a gyors válaszidőknek köszönhetően. Az Ingram Micro mindemellett sikeresen alkalmazta a Cisco Webex együttműködési megoldást a viszonteladók továbbképzésében.

„Az év szolgáltatói partnere” díjat a Synergon Rendszerintegrátor Kft. nyerte el. A vállalat olyan jelentős projekteket valósított meg az év során, amelyek szolgáltatói gerinchálózatokat tettek alkalmassá IPTV és más nagy sávszélesség-igényű szolgáltatások kezelésére. A Synergon mindezekhez olyan finanszírozási kondíciókat is biztosított, amelyek nagyban hozzájárultak a sikeres megvalósuláshoz.
 
„Az év innovatív megoldások partnere” kategóriában a Magyar Telekom került az élre. A vállalatcsoport évek óta élen jár az új Cisco megoldások bevezetésében. A vállalat elsőként lépett piacra olyan Cisco-alapú menedzselt szolgáltatásokkal, mint a webes együttműködést lehetővé tevő Virtualoso Meeting vagy a kisvállalatok számára kialakított Compleo rendszer. Szintén e cég honosított meg elsőként saját Telepresence hálózatot a belső kommunikáció fejlesztésére.

“Az év adatközponti technológiai partnere” díjat az S&T Unitis Magyarország Kft nyerte el. A Cisco partnereként több mint 8 éve foglalkoznak adatközpontok tervezésével és kivitelezésével. Az S&T korán felismerte a virtualizációban és az integrált adatközponti megoldásokban rejlő üzletei lehetőségeket. A magyarországi DC specializált partnerek közül az S&T elsőként szerezte meg a legmagasabb adatközponti minősítést, amely fontos mérföldkő volt az első hazai UCS megoldás értékesítéshez vezető úton.

„Az év technológia partnere az új technológiák területén” kategória díjazottja az Onlinet Kereskedelmi Kft. Az Onlinet olyan új üzleti területeken ért el sikereket, amelyek a szokásosnál nagyobb erőfeszítést és több befektetett munkát igényelek a partnerek részéről. A cég jelentős erőforrásokat bevonva integrálta a Cisco digitális médiafelületi megoldást saját ügyfélhívó rendszerével, és mind a mai napig folyamatosan fejleszti azt a végfelhasználók igényeinek megfelelően.

“Az év unified communications partnere” díjat az idei évben a Gloster Telekom Kft. kapta. A Gloster a Unified Communications Express specializációja mellé 2009-ben a Premier partneri státuszt is megszerezte. A cég 2009-ben megduplázta éves forgalmát, elsősorban a kreativitásának és az olyan újító megoldásainak köszönhetően, mint a közösségi hálók és a webes együttműködési megoldások alkalmazása az értékesítésben.

„Az év partnere a szolgáltatói videómegoldások területén” díjat megosztva nyerte el a GamaxNet Kft. és a Porion Digital Kft.  E két cég kitartó munkával, a Cisco értékesítési csapatával szorosan együttműködve nagyban hozzájárult a hazai szolgáltatói videó megoldások fejlődéshez a DOCSIS 3.0, a CMTS, az IPTV és más technológiák területén.

“Az év partnere a szolgáltatások területén” a SCI-Network Zrt, amely a folyamatosan magas szintű szolgáltatásaival, a Cisco szolgáltatások hatékony piaci pozícionálásával valamint  kimagasló ügyfél-elégedettséggel érdemelte ki a díjat.

Címkék