Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 6. Az év 127. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739409. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Idegenforgalmi pályázat – az év turisztikai témájú szakdolgozatára

Idegenforgalmi pályázat – az év turisztikai témájú szakdolgozatára
Infovilág

Az intézmények az általuk legszínvonalasabbnak ítélt öt szakdolgozatot a Magyar Turizmus Zrt. Piac- és Termékmenedzsment Irodájának (1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.) juttassák el 2010. szeptember 20-ig elektronikus formában és egy nyomtatott, összefűzött példányban. Az érvényes pályázat feltétele a Magyar Turizmus Zrt. honlapjáró letölthető adatlap kitöltése; ennek az intézmény ajánlása mellett tartalmaznia kell a szakdolgozat-készítők és konzulenseik elérhetőségét is. A témaválasztást a Magyar Turizmus Zrt. továbbra sem kívánja keretek közé szorítani, a pályázók szabadon választhatnak az idegenforgalomhoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó témát. Mindazonáltal a társaság szívesen fogadja a turizmus nemzetgazdasági jelentőségével, a nemzeti, regionális vagy vállalkozói szintű turizmus-marketinggel, a regionális kérdésekkel, egy-egy turisztikai termékkel, a nemzeti és hazai turizmus időszerű kérdéseivel foglalkozó diplomamunkákat.

A pályázatra beérkezett szakdolgozatokat a Magyar Turizmus Zrt. által felkért szakmai zsűri bírálja el „Alapos, tudományos igényű munka”, valamint „Újszerű témaválasztás” kategóriában.  A pályázat nyertesei értékes díjban és könyvjutalomban részesülnek. A szakdolgozatírók felkészítését is díjazzák, az összességében legszínvonalasabb szakdolgozatokat beküldő felsőoktatási intézmény munkáját oklevéllel ismerik el.

Eredményhirdetés és a díjkiosztó 2011 tavaszán. Bővebben: Kiss Kornélia, irodavezető, Magyar Turizmus Zrt., Piac- és Termékmenedzsment Iroda (telefon: 06 1 488 87 10, e-mail: kutatas@itthon.hu).

Címkék