Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ismét csinálják a fesztivált – nyilvános felvétel a Petőfi Csarnokban

Ismét csinálják a fesztivált – nyilvános felvétel a Petőfi Csarnokban
Infovilág

Az élő döntő időpontja május 30-a. A felvételek március 7-től vasárnap esténként láthatók a Story TV-ben. Az új sorozat műsorvezetői: Szulák Andrea és a több szériát levezénylő Harsányi Levente lesz. Vele együtt vezette már a műsort Korda György, Dévényi Tibor és Gundel Takács Gábor is.
         
Ebben a sorozatban a legnagyobb külföldi filmslágereket éneklik majd ismert sztárok. Szerepel a műsorban Feke Pál, Miller Zoltán, Keresztes Ildikó, Csonka András, Szekeres Adrienn, Csézy, Szolnoki Péter, Gallusz Niki, Homonnay Zsolt, Tóth Vera, Dér Henriett, Pély Barnabás, Galambos Dorina, Koós Réka, Palcsó Tamás, Roy, Szűcs Gabi, Mező Mihály, Vágó Bernadett, Ambrus Rita, Varga Ferenc és Balássy Betty, Dolhai Attila, Tóth Gabi, Csipa, Éliás Jr., Malek Andrea, Bebe, Serbán Attila, Lola, Tabáni István. Legtöbbjüket már láthatta-hallhatta a nagyérdemű a múlt években.
        
A Csináljuk a fesztivált eddigi sorozataiban a többi között régi és újabb magyar filmdalok, hazai és külföldi slágerek hangzottak el. Fontos tudni, hogy bár dalok versenyéről van szó, a végeredményt eldöntő közönség nyilván nem tudja magát függetleníteni az előadó személyétől sem. Az eddigi nyertes számokat Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, Miller Zoltán, Polyák Lilla, Palcsó Tamás, valamint Feke Pál énekelte. A felvételekre jegyet kell váltani.

Címkék