Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 3. Az év 124. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739406. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Samsung Wave: okostelefon bada platformmal

Samsung Wave: okostelefon bada platformmal
Infovilág

A Samsung Wave 3,3 hüvelykes Super Amoled kijelzője kimagasló minőségű képet produkál, a TouchWiz 3.0 felület pedig könnyen kezelhetővé és testre szabhatóvá teszi a készüléket. A számtalan alkalmazás és „multitasking” gördülékeny működését nagysebességű processzor szavatolja.

A gyártó szerint a Samsung Wave az első készülék a világon, amelyik Super Amoled kijelzőt kapott, képe tiszta, kevésbé tükröződik. A telefon-képernyőt az mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) technológia teszi még tökéletesebbé; ez a megoldás már jól bevált a Samsung LCD- és LED- televízióban. A képernyő szilárd üvegborítása minden eddiginél jobban ellenáll a karcolásoknak.

A Wave TouchWiz 3.0 UI kezelőfelületével a használó a saját igényeinek megfelelően alakíthatja ki a menüt és a kezdőoldalt. A zenerajongók zenelejátszóvá változtathatják, a fotózás szerelmesei pedig könnyen beállíthatják kedvenc fotóikat háttérképként, vagy egyszerűen megoszthatják őket akár WiFin, akár mobilinterneten, akár Bluetooth-on keresztül. A Bluetooth 3.0 a világon először a Wave-ben jelenik meg. A készülék igazi szórakoztató rendszert tartalmaz: multi-kodek támogatású DivX Xvid, MP4 és WMV, virtuális 5.1 hangzást, HD video (720) dekódolás és felvétel is rendelkezésre áll.
 
A Samsung saját fejlesztésű bada platformja segít az alkalmazások könnyű és egyszerű letöltésében a Samsung Apps áruházából, ahol temérdek játék, navigáció, közösségi szolgáltatás, e-book, egészség és életmód alkalmazás is hozzáférhető. A készülék Magyarországon a nyár elején jelenik meg.

Címkék