Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 15. Az év 136. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739418. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Jól vitték a szót a szavak emberei

Jól vitték a szót a szavak emberei
Infovilág

A Szavak Embere Díjat az egyesület tagságába tartozó személyek kaphatják meg a bál előtti utolsó közgyűlés döntése alapján. Most Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. vállalati és közkapcsolati igazgatója, valamint Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. marketingigazgatója és szóvivője kapta meg az elismerést.

A Hiteles Tájékoztatásért Díj odaítéléséről ugyancsak az egyesület közgyűlése dönt, ezt az elismerést azonban nemcsak egyesületi tagok vehetik át. A VI. szóvivőbálon Tringer Ágostonnak, a Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs igazgatójának, valamint dr. Szeles Péternek, a Magyar Public Relations Szövetség elnökének munkáját ismerték el ezzel a díjjal. A pr-szövetség egyúttal a bál díszvendége is volt.

Az egyesületi díjakat megtestesítő „trófea” – a múlt évekhez hasonlóan – ez alkalommal is Gáll Gregor világhírű szobrászművész egy-egy alkotása volt. A díjakat dr. Orodán Sándor és Győrfi Pál, az egyesület elnöke, illetve alelnöke adta át.

A hagyományoknak megfelelően a szóvivőbálon adták át a Dr. Lasz György Rendészeti Kommunikációs Díjat is. Ezt a jeles elismerést Tafferner Éva rendőr őrnagy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője vehette át dr. Lasz György örököseitől.

Címkék