Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 4. Az év 125. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739407. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Acer Aspire One 532G: netbook valódi HD-videóval

Acer Aspire One 532G: netbook valódi HD-videóval
Infovilág

Akár 10 órányi akkumulátor üzemidővel, beépített Wi-Fi-vel, 10,1 hüvelyk átlójú Hi-Def LED hátsó-megvilágítású kijelzővel és igény szerint 3G-vel az Aspire One 532G kiemelkedő teljesítményre képes. A netbook-használók mostantól hibátlan HD-s web-tartalmakat és egyszerre több internetes alkalmazást élvezhetnek minden gond nélkül.

Az Aspire One 532G az online HD-anyagok lejátszásakor csökkenti az áramfogyasztást azért, hogy az akkumulátor tovább bírja. Az NVIDIA Optimus technológia intelligens módon, automatikusan és simán vált át az erős NVIDIA ION GPU és az akkumulátor-kímélő integrált grafikai megoldás között – az alkalmazás energiaigényétől függően – ezzel is növeli a feltöltött akku élettartamát. Az Aspire One 532G számára elég egyetlen töltés, hogy akár 10 óra hosszat dolgozzék akkumulátorról. A szellemesen megkonstruált hálózati töltő utazáshoz készült, könnyebb a hagyományos társainál, ráadásul az átlagosnál harmadával rövidebb idő alatt tölti fel az eszközt, emellett átalakítók is járnak hozzá.

A mindössze 25 miliméter vastag és nagyjából egykilós Aspire One 532G három különféle színben  (zafírkék, rubinvörös, üveggyöngy-ezüst) még ebben a negyedévben.

Címkék