Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 6. Az év 127. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739409. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Sony Ericsson: Vivaz Pro, Xperia X 10 és pro – testhezálló marokfonok

Sony Ericsson: Vivaz Pro, Xperia X 10 és pro – testhezálló marokfonok
Infovilág

Sony Ericsson Vivaz Pro.Akárcsak a januárban bemutatott zászlóshajó, a Sony Ericsson Vivaz, a Sony Ericsson Vivaz pro is felkínálja használójának a legjobb élmények HD-minőségű rögzítését és megosztását. A nyitott platform révén a szórakozás élménye személyre szabható, a használók nagyszerű alkalmazásokat tölthetnek le készülékeikre a PlayNow-n és a Symbian Developer Community-n keresztül.

A Sony Ericsson Vivaz pro is az új ‘testhezálló’ (human curvature) formavilágot követi; ez lesz a jövőben a Sony Ericsson választékának meghatározó védjegye lesz. A dizájn az emberi test alakját formázza, egyúttal pedig az interaktivitás megbízható és ellenállhatatlan élményét nyújtja.

Sony Ericsson Vivaz pro jellemzői:

• kicsúsztatható teljes billentyűzet a gyorsabb szövegbevitelért
• kapcsolattartás e-mailen, Twitter-en, Facebook-on, blogoláson és csetelésen keresztül
• megtekinthet bármit a 3.2”-os 16–9 széles érintőképernyőn
• videórögzítés HD-felbontásban
• PlayNow – azonnali online hozzáférés alkalmazásokhoz, játékokhoz, zenékhez.

Bemutatta a Sony Ericsson az Xperia X10 készülének kompakt verzióit, a mini és amini pro változatot; általa új multifunkciós mobiltelefonok jelennek meh a piacon. Az egyszerre kompakt és okos telefonok bevezetésével a Sony Ericsson új fejezetet is nyit a kis készülékek számára kifejlesztett UX kezelőfelületének új verziójával.

Az Xperia X10 mini és az X10 mini pro kicsúsztatható qwerty-billentyűzettel nyitott és ötletesszórakoztató kommunikációs élményt kínál; ez a készülék is a Sony Ericsson ’testhezálló’ (human curvature) formavilágát jeleníti meg. Az Android kezelőfelület saját fejlesztésű alkalmazásainak és a személyre szabható UX-kezelőfelületnek a kombinációjával a kommunikáció valóban szórakozássá válik. A két testvértelefon magában foglalja a saját fejlesztésű Sony Ericsson Timescape alkalmazást, ami egy helyre gyűjti a kommunikáció minden fajtáját, így a használó egyetlen pillantással áttekintheti szöveges üzeneteit, nem fogadott hívásait, a Facebook és a Twitter frissüléseit, anélkül, hogy ehhez különféle alkalmazásokat kéne megnyitnia.  Az interaktív zenelejátszó program is használja az “infinite gombot”, és minden zenefájlt egy helyre gyűjt a zenei áruházakból és a YouTube-ról.

Sony Ericsson X10 mini pro.Xperia X10 mini és X10 mini pro néhány jellemzője:

• a Sony Ericsson Timescape egy helyre gyűjti a kommunikáció minden fajtáját
• négysarkú irányítás – alkalmazások, hívások, web, a használó döntése alapján; négy, személyre szabható ikon az irányításhoz
• 5 megapixeles kamera és video – megosztás az interneten
• zenelejátszó összekötve a zeneáruházakkal
• Android kezelőfelület, Google-szolgáltatásokkal és az Android Markettel
• qwerty-billentyűzet – kicsúsztatható, kényelmes, gyors üzenetírás.

Az X10 mini és az X10 mini pro a második negyedévben jelenik meg a kereskedelmi kínálatban.

Címkék