Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

LG GT350: közösségi weboldalakra hangolva

LG GT350: közösségi weboldalakra hangolva
Infovilág

Az LG GT350 elődje az üzenetkezelésre kifejlesztett LG KS360, amiből a 2008. augusztusi megjelenése óta több mint ötmilliófogyott. Mindkét telefont a sms-virtuózok igényeinek megfelelően, oldalirányba csúsztatható teljes qwerty-billentyűzettel látták el.

Az elődjéhez képest a GT350 üzenetküldési és közösségi funkciói még teljesebb használói élményt kínálnak. Az új telefont szétcsúsztatva, széles, kényelmesen használható, négysoros billentyűzet jelenik meg, amin az írás majdnem ugyanolyan egyszerű, mint egy számítógépen. A GT350 három hüvelyk átlójú WQVA képernyője teljesen érintésvezérelt.

Kezelőfelülete minden részletében a közösségi oldalak optimalizált használatát szolgálja, így teljesen szinkronizálható például a Facebook- vagy a Twitter-szolgáltatásokkal. Egyetlen képernyőn jeleníti meg a több közösségi oldalról érkező információkat, így használója azonnal és könnyedén értesül „nethaverjainak” állapotáról, nyomon követheti az eseményeket, és az üzenetekre is reagálhat. A közösségi weboldalak közvetlen elérésére parancsgomb szolgál.

A „közösségi lét” mellett külön billentyűket jelöltek kia push e-mailek, a webböngésző, illetve az azonnali üzenetküldés eléréséhez. A push, azaz a valós idejű e-mailek használatával a GT350 azonnal értesíti a használót, ha új levele érkezik. Az LG-mobilújdonsággal több e-mail fiók is egyszerűen regisztrálható, az üzenetek pedig azonnal megtekinthetők. – Az LG ma bejelentett készülékének hazai forgalmazásáról egyelőre nincs hírünk.

Címkék