Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Logitech Wireless Desktop MK710 – billentyűzet és egér hároméves elem-élettartammal

Logitech Wireless Desktop MK710 – billentyűzet és egér hároméves elem-élettartammal
Infovilág

Miként a képen is látható, a billentyűzetnek kényelmes Logitech Incurve keys gombjai vannak, az egér pedig különösen gyors görgetésre alkalmas. Mindkét eszköz a picinyke Logitech Unifying vevőegységgel csatlakozik számítógéphez.

A hároméves elem-élettartam és az Unifying vevőegység garantálja, hogy a vezeték nélküli MK710-es gyakorlatilag korlátlanul rendelkezésre álljon minden körülmények között.

A rokonszenves kis fogyasztás titka, hogy a Logitech Advanced 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátviteli megoldása sokkal hatékonyabban és gyorsabban közvetíti a szükséges információkat, mint a hagyományos 27 MHz-es vezeték nélküli rendszerek. Ehhez még az is nagyban hozzájárul, hogy a billentyűzet és az egér rövidebb ideig marad aktív üzemmódban, amikor magukra hagyják őket. – A Logitech-billentyűzetek elem-élettartamát az átlagos irodai használat közben becsült évi kétmillió leütés alapján számítják. Az egerek elem-élettartama a használó szokásai és a számítógépes környezet függvényében változhat.

Az alacsony építésű billentyűzeten kellemes kiegészítője a párnázott tenyértámasz. Az emberi ujjak ívelt formájához tervezett konkáv kialakítású Incurve billentyűk segítenek, hogy ujjaink mindig megtalálják a megfelelő gombokat. A puha, lekerekített éleknek köszönhetően ujjhegyünket könnyen csúsztathatjuk egyik gombról a másikra. A beépített LCD-képernyőre mutatja a többi között a Caps Lock, a Scroll Lock és a Num Lock váltók, illetve az elemek állapotát.

A kényelmes fogású lézeregér sokféle felületen is biztosan mozog, a vezérlést megkönnyítő funkciókkal segíti használóját. A jobb kézhez simuló formája természetes pózban tartja a kezet, és három, könnyen elérhető, programozható gombot kínál a hüvelykujj számára. A Logitech Advanced 2,4 GHz-es vezeték nélküli átvitel villámgyors, emellett 128-bites AES-titkosítás gondoskodik arról, hogy a számítógép és a billentyűzet között áramló adatokat rajtunk kívül senki más nem láthatja.


A Logitech Wireless Desktop MK710 már meg is jelent a kínálatban.

Címkék