Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 4. Az év 125. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739407. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Acer-vetítők: vászon nélkül, 3 D-ben

Acer-vetítők: vászon nélkül, 3 D-ben
Infovilág

Az Acer P7290 a kiemelkedő minőség és megbízhatóság jegyében készült. Az Acer ColorBoost II+ technológiának köszöhhetően az árnyékolás még természetesebb és kiegyensúlyozottabb ezáltal élethű megjelenést biztosít. Ennek alapja az optimalizált 6-szegmenses színtárcsa, az erős képalkotó processzor, valamint a fejlett lámpa-hullámformátum. Ezek együttesen növelik a színteljesítményt. A szín fényerő minőségéért és a kivetített tartalomhoz való igazításáért az Acer eView Management felelős. Rendelkezik HDMI és DVI-D csatlakozókkal is, így teljes digitális kapcsolatot kínál kivételes HD-látvány formájában.
 

Fontos szempont az akár 5000 ANSI lumenes fényerő és 3000–1 kontrasztarány. Az Acer-projektorok a ColorSafe és DLP technológiák előnyeit kihasználva garantálják, hogy a képek integritása még hosszú használat után sem sérül, így gyakorlatilag a színgyengülési tünetre teljen immunisak. Külcsíny tekintetében sem szerénykedhet: stílusos felület, finom mintázat, gyengéden lekerekített kontúrok jellemzik, mint egy gyönyörű női test.

A termékcsomag tartalma:

o Az Acer eView Management úgy igazítja a projektor beállításait, hogy azok az adott környezeti fényviszonyoknak és kivetített tartalomnak a leginkább megfeleljenek. Benne van a Blackboard Mode (iIskolai tábla üzemmód), az a segédprogram, amivel használója azonnal vetíthet hagyományos zöld iskolai táblára anélkül, hogy egy külön fehér vetítővásznat kellene felállítani.
o Az Acer eTimer Management egy képernyőn megjelenő figyelmeztetéssel segít a prezentáció időbeosztását jobban megtartani.

o Az Acer eOpening Management funkcióval létrehozható a projektor indításakor megjelenő kép.

Látványos 3D-s videókat és képeket jelenít meg a S5200 3D Ready jelű videó-projektor. A DLP 3D Ready technológiának köszönhetően 120 Hz frissítési rátával működik, képes 3D-s képernyővé átváltoztatni a szoba sík falát. Egy kompatibilis grafikus kártyát trtalmazó pc és speciális 3D-szemüveg segítségével alkotja az ál háromdimenziós élményt.

Ahhoz, hogy a 2D-s képeket 3D-ben értelmezze, be kell csapni az emberi agyat: a szemeknek egy kicsit különböző képet kell látniuk, amit majd a látókéreg egynek fog értelmezni. A DLP-technológia annyira gyors, hogy gyakorlatilag képes egyszerre két képet alkotni a képernyőn ugyanazon idő alatt. Ezután a 3D-szemüveg hozza össze a két képet, hogy a végeredmény egy lenyűgöző 3D-s effektus legyen.
 
Emellett jellemző rá az Ultra-Short Throw (ultra-rövid vetítési) képesség: még akkor is rendkívül tiszta képeket képes vetíteni, amikor a vetítési felület nagyon közel van az eszközhöz, egy méterről is éles és pontos képek jelennek meg akár 205 cm (81”) átmérőben is. Ezzel elkerülhető, hogy a projektor az előadó szemébe vetítsen, vagy árnyékok jelenjenek meg a vetítési felületen az előadás közben. Így nagyobb rugalmasságot és maximális nézői kényelmet kínál.
 
Az S5200 3D Ready szériának is sajátja az Acer ColorBoost II+, Acer eView Management, ColorSafe és DLP, valamint EcoProjection és Acer ePower Management technológia. Ellátták mégHDMI-csatlakozóval és beépített DLP-chippel is. Akár 3000 ANSI lumenes fényerővel, 2500–1 kontrasztaránnyal és alap XGA felbontással is képes működni. Megtalálható benne a már említett iskolai tábla üzemmód, a 40°-os trapézkorrekció.

Az Acer videó-projektorok esetében a DLP-chipre 5, a lámpára, üzemóra-korlátozás nélkül egy év garancia vonatkozik.

Címkék