Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 21. Az év 142. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739424. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Canon – gazdaságosság feketén-fehéren

Canon – gazdaságosság feketén-fehéren
Infovilág

Ma mutatkoztak be a Canon A3-as multifunkciós készülékei a hazai piacon. Mindkét sorozat termékeny és gazdaságos nyomtatást, másolást, lapolvasást és dokumentumkezelést kínál szervezetek, munkacsoportok, kis és közepes szintű vállalkozások számára egyaránt. A 2500-asok családja tíz kompakt gépből áll, és a 2018/30 jelzésű termékeket hivatott felváltani.  Fő jellemző az elődénél magasabb termelékenység és ezzel fordítottan arányosan rövidebb válaszidő:  3,9 másodperce felmelegedési idő után készül el az első lap, utána percenként akár 45 is.

A beolvasás gyors és egyszerű, a fájlok színes dokumentumokként, vagy tömörített pdf-ben küldhetők tovább a hálózatra, ftp-szerverekre és – a Canon I-Send szolgáltatás használata esetén – e-mail címekre.  Kellemes és praktikus komfort-kiegészítés a gép nagyméretű érintőképernyője, valamint  a mentési lehetőség közvetlenül USB-meghajtóra. Ehhez jön még az automata kétoldalas nyomtatás és a belső tűzés opciója.

A 2500-asok alacsonyabb karbantartási költséggel működnek kialakításuknak köszönhetően: az eddiginél nagyobb teljesítményű dobegység csökkenti a szervizidőt és -eszközigényt. A készülékek támogatják a PCL és Postcript nyelvet, ekként a gördülékenyen integrálhatók a meglévő vállalati informatikai rendszerekbe. Az iW Management Console segítségével a rendszergazdák közvetlenül felügyelhetik a háózaton működő MFP-készülékeket.

A termékcsalád kompatibilis a Canon e-Maintenance szolgáltatással: ez hiba esetén azonnal értesíti a szervízpartnert, emellett automalizált leolvasással és a fogyóanyagok figyelésével csökkenti az adminisztratív teendőket is.

A 2300-as csapat gépei kis vállalatok számára készültek; olyanoknak, amelyeknek nincs szükségük napi szinten színes nyomtatásra. Sebességük 20 lap/perc; rövid válaszidejük mellett az ötsoros LCD-kijelző növeli a hatékonyságot. A hálózati beolvasás és nyomtatás rugalmasságot és költséghatékonyságot kínál.

Mindkét sorozat megkapta az EnergyStar-minősítést, alacsony TEC-értékei energiahatékonysági szempontból a kategória vezető szereplőivé emelik a készülékeket. A 2500-asok alvó állapotban alig 1,5 wattot fogyasztanak. A Canon imageRUNNER 2500 sorozat tagjai a Canon imageRUNNER 2520/i,
2525/i, 2530/i, 2535/i és a 2545/i; az imageRUNNER 2300 sorozaté az imageRUNNER 2318 és 2320.

Címkék